УКР РУС

Де Брюйне віддав голос за найкращого футболіста АПЛ своєму конкуренту – і не дарма

5 квітня 2018 Читать на русском

Партнер і майже "близнюк" Олександра Зінченка розповів, за кого проголосував в опитуванні на гравця року в англійській Прем'єр-лізі. Кевін де Брюйне віддав голос за лідера Ліверпуля.

Кевін де Брюйне і Мохамед Салах є основними претендентами на звання "найкращий гравець сезону в АПЛ". Є лише одне обмеження у голосуванні. Футболісти не можуть віддавати перевагу собі та партнерам по команді.

Топ-10 зірок АПЛ, які тринькають найбільше гольових моментів – ви будете здивовані

Відтак лідер Манчестер Сіті, без 5 хвилин чемпіона Англії, проголосував за найкращого бомбардира сезону в усіх топ-лігах, не боячись програти.

Бельгієць також віддав свій голос за Давінсона Санчеса з Тоттенхема як найкращого молодого гравця сезону 2017/18 в АПЛ.

Відзначимо, що Мессі та Роналду в боротьбі за "Золотий м'яч" таким джентельменством не відзначались. Більше того, вони навіть у топ-3 не бачили свого головного конкурента.

Звісно, і Кевін міг би проголосувати за якогось Харрі Кейна, але вирішив зробити все чесно, як відчуває: "Салах заслужив на це. Не знаю, чи він проголосує за мене. Мені байдуже. Для мене послідовність найкращих гравців сезону така: Мо, Кейн, я, Давід Сілва".

Іронія долі, але, як виявилось, це було не дарма. Адже Салах забив Ман Сіті та долучився до розгрому команди де Брюйне в першому матчі 1/4 Ліги чемпіонів.