УКР РУС

Дайджест: У "Динамо" втрати, Ето'О підпише з "Челсі" 2-річний контракт

28 серпня 2013 Читать на русском

Олександр Шовковський не зможе допомогти "Динамо" у матчі-відповіді раунду плей-офф Ліги Європи проти казахського "Актобе". На одному з останніх тренувань наддосвідчений голкіпер зазнав травми.

Ето'о обрав "Челсі"

Самюель Ето'о знову гратиме під керівництвом Жозе Моурінью. Як запевняє Goal.com, камерунський форвард вже узгодив практично усі формальності дворічної угоди з лондонським "Челсі".

"Ліон" цікавиться Красічем

Мілоша Красіча запрошують до Франції. Півзахисник "Фенербахче", відомий за грою в ЦСКА та "Ювентусі", може продовжити кар'єру у "Ліоні".

Льяїч підписав контракт з "Ромою"

Донедавна лідер "Фіорентини" Адем Льяїч остаточно визначився із власним майбутнім. 21-річний серб, на якого претендував "Мілан", поставив підпис на контракті із римською "Ромою".

Руні залишиться в Манчестері

Близька до завершення і сага з ймовірним трансфером Вейна Руні. Кажуть, нападник, якому не дає спокою лондонський "Челсі", вирішив залишитись в "Манчестер Юнайтед".

Травма Швайнштайгера виявилась несерйозною

Бастіан Швайнштайгер не втрачає надій поборотись за Суперкубок Європи. Ушкодження одного з лідерів "Баварії" у матчі з Фрайбургом виявилось несерйозним і півзахисник зберігає непогані шанси зіграти проти лондонського "Челсі".