УКР РУС

Дайджест: Німеччина б'є рекорди, а ван Персі хоче чвертьмільйона в тиждень

10 червня 2012 Читать на русском

Звичайно, зараз усі футбольні новини та чутки переважно про Євро-2012. Однак відбулися сьогодні, 10 червня, події, які не мають жодного стосунку до Чемпіонату Європи.

Кварцяний очолив "Кривбас"

Віталій Кварцяний - новий тренер "Кривбаса". Криворізький клуб припинив співпрацю із Юрієм Максимовим і підписав контракт із екс-наставником луцької "Волині". Нагадаємо, після того як у грудні минулого року Кварцяного звільнили з луцького клубу наставник залишався без роботи.

Німеччина побила рекорд результативності на Євро

Новий рекорд від Бундестіму. Гол Маріо Гомеса у вчорашньому матчі проти збірної Португалії дозволив його команді побити рекорд результативності у фінальних частинах чемпіонатів Європи. Збірна Німеччини з активом у 56 голів обігнала Нідерланди.

УЄФА відкрила справу проти Росії

Росія поплатиться за власних уболівальників. УЄФА відкрила дисциплінарну справу проти Російського футбольного союзу. На матчі Росія - Чехія вболівальники "двоголових орлів" використовували піротехнічні засоби, а також вивішували банери із забороненим змістом.

Ван Персі покине "Арсенал" за 250 тис фунтів на тиждень

Ван Персі покине "Арсенал", якщо йому запропонують зарплатню у 250 тисяч фунтів на тиждень. Про це повідомив президент "канонірів" Пітер Хіллвуд. Нагадаємо, у послугах голландця зацікавлений туринський Ювентус.