УКР РУС

Дайджест: Майкон перейде в "Сівасспор", Луїс Енріке очолить "Дженоа"

11 травня 2012 Читать на русском

Тільки-но закінчився чемпіонат України, як розпочались трансферні пертурбації. Про це та інше ви дізнаєтесь із цьгого випуску.

Майкон перейде турецький "Сівасспор"

Конкурентам "Волині" Майкон не дістанеться. Одного з карщих бомбардирів Прем’єр-ліги сватають до турецького "Сівасспора". Бразилець ще не продовжив угоду із лучанами. Крім того, як пишуть турецькі ЗМІ, уже узгодив умови особистого контракту з клубом із Сіваса.

Микола Павлов може покинути "Ворсклу"

Микола Павлов не збирається брати приклад із Пепа Гаврдіоли, але "Ворсклу" таки може покинути. Наставник полтавської команди не виключає, що може у міжсезоння попрощатись із клубом, в якому працює уже чотири з половиною роки. Тим не менше, на пенсію Павлов не збирається, а шукатиме нове місце праці.

Луїс Енріке очолить "Дженоа"

А от Луїсу Енріке пошуки не потрібні. Робота сама знайшла екс-наставника "Роми". Генуезька "Дженоа" зробитть офіційну пропозицію іспанцю після того, як "вовки" остаточно розірвуть стосунки із тренером.

Столе Сольбакен - новий наставник "Вулверхемптона"

Ще одне призначення чекає у міжсезоння на англійський "Вулверхемптон". Прийняти клуб, який покидає Прем’єр-лігу готується Столе Сольбакен, пише The Guardian. Норвежця нещодавно звільнили з посади головного тренера німецького "Кельна".