УКР РУС

Дайджест: Фергюсон розлучив близнюків, Льов покине збірну

16 червня 2012 Читать на русском

Попри те, що Євро-2012 триває, футбольне життя вирує і поза межами України та Польщі. До Вашої уваги найцікавіші та найсвіжіші новини із світу футболу.

Бускетс відновився

Серхіо Бускетс готовий продовжити боротьбу на Євро-2012. Оборонець збірної Іспанії уже практично оговтався після легкого струсу мозку, що його отримав в матчі проти ірландців.

"Шахтар" вийшов з відпустки

Скільки можна відпочивати?! Чемпіон України донецький "Шахтар" вийшов із відпустки і відправився на перші тренувальні збори до австрійського Гоінга. Бразильські легіонери та збірники приєднаються до команди згодом.

Хіддінк залишається в "Анжи"

Гусу Хіддінку у Махачкалі сподобалось. За словами агента голландського тренера, його клієнт продовжив свою співпрацю із "Анжи" ще на один сезон. Відтак у столиці Дагестану чарівник Гус залишиться до кінця сезону 2014 року.

Льов покине Бундестім

Йоахім Льов не хоче засиджуватись на одному місці. Головний тренер збірної Німеччини, найімовірніше, покине Бундестім після Чемпіонату світу 2014 року.

Рафаел продовжив контракт із "МЮ"

Сер Алекс Фергюсон проти возз’єднання родини. “Манчестер Юнайтед” продовжив контракт із бразильцем Рафаелом до 2016 року. А от брат-близнюк хавбека Фабіо виступатиме на правах оренди у "Квінз Парк Рейнджерс".