УКР РУС

Дайджест: Дикань має стати росіянином, Лукаса кличуть в Європу

5 квітня 2012 Читать на русском

Дикань може залишитися у "Спартаку", якщо стане росіянином, а "Анжи" не жаліє грошей за одного з лідерів "Наполі". Про це та інше - у нашому дайджесті.

Новий договір для Диканя.

Ще до важкої травми, якої зазнав голкіпер збірної України у матчі “Спартака” проти “Зеніта”, воротар поставив підпис під новою угодою. Однак договір втратить свою чинність, якщо приблизно через рік Дикань не отримає російського громадянства.

31 мільйон за Лавессі

Викупити контракт Лавессі у “Наполі” вже влітку планує махачкалинський "Анжи". Як повідомляє італійська преса, росіяни збираються заплатити 31 мільйон неаполітанцям, а самому Лавессі платити 6 мільйонів євро на рік.

Найкращий тренер березня в АПЛ

Оуен Койл - найкращий тренер у англійській Прем’єр-лізі за підсумками минулого місяця. У березні під керівництвом наставника, "Болтон" виграв три з чотирьох ігор. Койл вдруге у кар’єрі отримує цю нагороду.

Лукаса кличуть у Європу

Молода зірка “Сан-Паулу” може найближчим часом перебратись до Європи. Одразу три гранди зі Старого світу хочуть придбати бразильця Лукаса. Послугами півзахисника цікавляться “Інтер”, “Челсі” та “Манчестер Юнайтед”.