УКР РУС

Давід Луїс може стати частиною угоди з переходу Жиру в Челсі

30 січня 2018 Читать на русском

Команда зі "Стемфорд Брідж" не здається в боротьбі за нападника Арсенала Олів'є Жиру. Челсі готовий віддати свого центрального оборонця Давіда Луїса та певну фінансову компенсацію в обмін на французького форварда.

Керманич Арсенала Арсен Венгер зацікавлений у підписанні оборонця Челсі, оскільки "каноніри" постійно мають проблеми з центром захисту через часті травми футболістів, повідомляє Daily Star.

8 топ-футболістів, які ще можуть змінити клуб до закриття трансферного вікна

Крім цього, в разі обміну Арсеналу не доведеться витрачати кошти на захисника, якби це могло бути при переході Джонні Еванса з Вест Бромвіча. Давід Луїс перестав потрапляти до основи "пенсіонерів" після сварки з головним тренером Антоніо Конте, тому прагне змінити колектив, щоб мати більше ігрової практики перед чемпіонатом світу.

Оформлення переходу нападника Олів'є Жиру до Челсі може посприяти низці інших угод. Так, за повідомленнями видання, відразу після трансферу француза Арсенал оголосить про підписання П'єра-Емеріка Обамеянга з дортмундської Борусії, а "джмелі", зі свого боку, візьмуть у піврічну оренду бельгійського нападника "пенсіонерів" Міши Батшуаї.

Азар не буде проданий в Манчестер Сіті навіть за 200 млн фунтів