УКР РУС

"Дармштадт" з Федецьким переміг "Борусію" Д, "Гамбург" розгромив "РБ Лейпциг"

11 лютого 2017 Читать на русском

Цікавим на результати виявився 20 тур німецького чемпіонату. Так, "Дармштадт" здолав "Борусію" Д, аутсайдер "Гамбург" переміг "РБ Лейпциг", а "Баварія" ледве подужала "Інгольштадт".

В Леверкузені зустрічалися третій "Айнтрахт" та десятий "Байєр". На старті матчу Чічаріто вивів "аптекарів" вперед. У другому таймі той-таки Чічаріто та Фолланд довели рахунок до розгромного. Наш Юрченко спостерігав за перипетіями протистояння з лави для запасних. В 21 турі команда Ковача спробує взяти реванш в матчі проти "Інгольштадта".

"Борусія" (М) без дискваліфікованого капітана Штіндля вирушила до Бремену. Востаннє "музики" брали три очки в 14 турі, здолавши "Герту". Перший тайм завдяки голу Азара закінчився перемогою "жеребців". Єдиний гол бельгійця забезпечив "Борусії" мінімальну перемогу, яка піднімається на дев’яте місце.

"Лілії" з Федецьким у стартовому складі розпочали матч проти "Борусії" досить потужно. Лише реакція Буркі врятувала гостей від швидкого голу (Бойд пробивав). На 21 хвилині Сем відібрав м’яча на чужій половині та віддав на лівий фланг, після чого трапилася флангова передача на Бойда – 1:0! Жахливо в епізоді зіграли гравці "Борусії", що зовсім забули про американця. "Жовто-чорні" кинулися відіграватися. Спочатку капітан Ройс з штрафного влучив у поперечину, а наприкінці першого тайму Геррейро завершив класну комбінацію Дортмунда – 1:1. На 59 хвилині дитяча помилка Дурма призвела до небезпечного удару Розенталя – мимо "дев’ятки"! Через кілька хвилин вже помилка Дембеле обернулася другим голом "лілій". Після цього господарі зобов’язані були забивати втретє (поперечина!), однак і двох результативних влучань вистачило для дебютної перемоги Торстена Фрінгса в ролі тренера "Дармштадту". Наступними суперниками БД, яка нині четверта, будуть "Бенфіка" та "Вольфсбург". "Дармштадт" лишається на останній позиції.

Лідер Бундесліги "Баварія" грала проти передостаннього "Інгольштадта", і була дуже близькою до втрати трьох очок. Хтозна, можливо мюнхенці напередодні матчу Ліги чемпіонів бігали в півсили, однак забили лишень на 90 хвилині. Першу заміну на 65 хвилині використав Анчелотті: замість опорника Алонсо випустив швидкого Косту, а через трохи з’явився і Роббен. Заміни втілилися в два м’ячі. Господарі жодного разу не влучили у площину чужих воріт... "Баварія" набирає 49 балів.

"Бики" з Лейпцигу несподівано поступилися слабкому нині "Гамбургу". До слова, перші два голи гості забили після подачі з кутового, обидва рази подавав Ніколай Мюллєр. На останніх секундах гри третій асист тезки нападника "Баварії" довершив перемогу "Гамбурга" – 3:0. Завдяки вікторії команда Гіздоля піднімається на 15 місце.

Чемпіонат Німеччини, 20 тур

"Байєр" – "Айнтрахт" – 3:0

Голи: Чічаріто, 5, 63, Фолланд, 78

"Вердер" – "Борусія" (М) – 0:1

Гол: Азар, 12

"Дармштадт" – "Борусія" (Д) – 2:1

Голи: Бойд, 21, Чолак, 67 – Геррейро, 44

"Інгольштадт" – "Баварія" – 0:2

Голи: Відаль, 90, Роббен, 90+2

"РБ Лейпциг" – "Гамбург" – 0:3

Голи: Пападопулос, 18, Волас, 24, Хунт, 90+3