УКР РУС

"Дармштадт" Федецького програв "Кельну", а "Борусія" завдяки дублю Обамеянга здолала "Майнц"

27 серпня 2016 Читать на русском

У 1 турі Бундесліги поступилися "Шальке", "Дармштадт", "Майнц" та "Аугсбург".

Матч у Дортмунді розпочався з атак "Борусії". На 16 хвилині Обамеянг заробив кутовий. Після розіграшу стандарту сфера опинилася у Шюрлле. Андре навісив на дальню стійку. Найпершим на м’ячі виявився П'єр-Емерік, який головою пробив повз данського кіпера Лоссля. На останніх хвилинах зустрічі гості сфолили на Шюрлле, і після реалізованого пенальті ім'я переможця стало остаточно відомим.

Наш Артем Федецький дебютував за "лілій" в офіційному матчі. Денис Олійник залишився на лаві для запасних. Вгадайте, хто отримав найпершу жовту картку в рамках нового сезону за "Дармштадт"? Так-так, цим гравцем виявився Артем, який "відзначився" на 27 хвилині зустрічі. В першому таймі за господарів голом відзначився Марсель Рісе. Посеред другої половини гри арбітр на кілька хвилин призупинив зустріч через примхи природи. Користуючись паузою, тренер "лілій" всадовив Федецького на "банку". Наприкінці матчу на поле вийшов інший наш земляк – Денис Олійник. Не надто вдалі дебюти українців у Бундеслізі.

З першого туру за "Гамбург" розпочав забивати Боббі Вуд. Нагадаємо, що американський нападник влітку перейшов до команди Бруно Лаббадії з берлінського "Уніона" за 3,5 мільйони євро. Однак в другому таймі "Інгольштадт" зумів для себе вирвати один бал.

"Айнтрахт" неочікувано подужав "Шальке". І знову за Франкфурт відзначився Александр Майєр, що чимало забивав минулого сезону.

Важливу перемогу на виїзді заробив "Вольфсбург". В складі "вовків" точними ударами запам'яталися Дідаві і ветеран команди Родрігес.

Чемпіонат Німеччини 2016/17, 1 тур

"Гамбург" – "Інгольштадт" – 1:1

Голи: Вуд, 29 – Хінтерзеєр, 79

"Айнтрахт" Ф. – "Шальке" – 1:0

Гол: А. Майєр, 13

"Аугсбург" – "Вольфсбург" – 0:2

Голи: Дідаві, 35, Р. Родрігес, 90

"Борусія" Д. – "Майнц" – 2:1

Голи: Обамеянг, 17, 90, пен – Муто, 90+3

"Кельн" – "Дармштадт" – 2:0

Голи: Рісе, 12, Модест, 61