УКР РУС

Дардай: У цій ситуації ми не фаворити

1 листопада 2017 Читать на русском

Головний тренер Герти Паль Дардай поділився очікуваннями від матчу проти Зорі у рамках 4 туру Ліги Європи.

"Сподіваємося, що завтра виграємо. Дамо можливість зіграти молодим гравцям. Будемо думати і про Бундеслігу, тому склад буде варіюватися. Хочемо вийти на поле і виграти. У нас молода команда. У цій ситуації ми не фаворити, тому що перебуваємо на останньому місці, проте постараємося показати відмінний футбол і здобути перемогу.

У нас є 21 футболіст. Є тренування і після нього остаточно визначуся зі складом. На полі буде два-три молодих гравці і ті хлопці, які мало грали до цього. Нам потрібно думати і про Бундеслігу, адже необхідно набирати очки і там.

Останнім часом команда грає стабільно, незважаючи на тиск з боку преси. Не можна порівнювати нинішній сезон з минулими чемпіонатами. Коли я прийшов в команду ми ледь не вилетіли. Потім не вийшли в Лігу Європи. Потім грали в Лізі Європи, але програли. Нам треба багато вчитися і робити висновки", – цитує Дардая офіційний сайт Зорі.

Нагадаємо, 2 листопада Зоря зіграє з Гертою у Берліні у рамках 4 туру Ліги Європи. Зауважимо, що на екваторі групового етапу підопічні Вернидуба мають у своєму активі 6 очок, натомість наші німецькі конкуренти заробили 1 заліковий пункт.

Герта – Зоря: передматчева прес-конференція Юрія Вернидуба