УКР РУС

Данія – Ірландія: анонс матчу відбору до ЧС-2018

11 листопада 2017 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс матчу плей-офф відбору до ЧС-2018, в якому поміряються силами Данія та Ірландія.

Данія – Ірландія

11 листопада, 21:45, Копенгаген, "Паркен"

Телетрансляція на каналі "Футбол 2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

Данія в рівній групі Е пропустила вперед тільки Польщу. "Вікінги" дуже вдало провели другу частину кваліфікації, де знайшлося місце розгромам поляків і вірменів, а також виїзній перемозі над Чорногорією, яка стала вирішальною.

Лідером команди протягом останніх років залишається Еріксен. Крістіан виділяється на фоні партнерів, тягне збірну на своїх плечах. Так було і в цьому відборі. На рахунку плеймейкера 8 голів і 3 асисти, а це означає, що він взяв безпосередню участь у більш ніж половині результативних атак команди. Хавбек Тоттенхема провів усі 10 матчів без замін, що зайвий раз підтверджує його значення для збірної.

Ірландія змагалася в такій же рівній за іменами групі D. Для "айрішів" все вирішилося в останньому турі – вони в гостях мінімально переграли головного конкурента Уельс. Однак другого місця ірландцям могло й не вистачити для потрапляння в плей-офф, позаяк цей секстет був багатим на нічиї.

Волтерс не допоможе Ірландії в плей-офф відбору до ЧС-2018

"Смарагдові" вкрай мало забивають – на 10 кваліфікаційних поєдинків прийшлося 12 голів. Третина влетіла у ворожі ворота від Маккліна, також солідний вклад зробив Мерфі. Колектив Мартіна О'Ніла добре грає в гостях – безпрограшна серія у виїзних поєдинках нараховує вже 6 матчів.

Попри це, розраховувати на звитягу в Копенгагені острів'янам все таки складно, а от вивезти нічию їм цілком посильно. Важливе завдання – уникати значної кількості стандартів біля власних воріт, якими легко може скористатися Еріксен.

Плей-офф до ЧС-2018: Швеція мінімально перемогла Італію в Стокгольмі