УКР РУС

Данія – Бельгія – 1:2 – відео голів і огляд матчу

17 червня 2021 Читать на русском

Збірні Данії та Бельгії зустрічалися у другому турі чемпіонату Європи-2020. Дивіться відео голів і огляд матчу на "Футбол 24".

Матч і онлайн-трансляція Данія – Бельгія стартував о 19:00 за Києвом. Поєдинок відбувався у Копенгагені. У першому турі данці поступилися Фінляндії (0:1), а бельгійці розібралися з Росією (3:0).

Бельгія створила камбек, переживши "пекло" Данії – убогість росіян приспала фаворита, а де Брюйне розбудив і вивів у 1/8

Поєдинок розпочався зі швидкого гола Данії. Юсуф Поульсен ударом в дальній кут змусив капітулювати Тібо Куртуа і вивів скандинавів вперед.

У другій половині гри Бельгія відігралася. Кевін де Брюйне, який вийшов на заміну, асистував на Торгана Азара. Лідер Манчестер Сіті викотив партнеру майже на порожні ворота. 1:1. А згодом де Брюйне забив і сам, ударом з лівої вразивши нижній кут воріт Данії. Камбек бельгійців, які оговталися від швидкого пропущеного м'яча.

Ця перемога дозволила Бельгії вийти у плей-офф. Данії потрібно з якомога більшим рахунком обігрувати Росію та сподіватися на те, що бельгійці не віддадуть очок Фінляндії.