УКР РУС

Даніло про Вернидуба: Він став для мене українським батьком

13 квітня 2018 Читать на русском

Екс-форвард луганської Зорі Даніло поділився враженнями від роботи під керівництвом Юрія Вернидуба.

За словами екс-форварда Зорі Даніло, Юрій Вернидуб дуже вимогливий, але якщо команда дотримується його настанов, то демонструє хороший результат. Про це він розповів у інтерв'ю порталу Footboom.

"У перший час було досить нелегко. Особливо тоді, коли протягом матчу він раз 85 кричав моє ім'я. Він дуже вимогливий, прагне змусити кожного гравця викладатися на сто відсотків. Коли футболісти виконують всі його установки, то команда здорово грає.

Спочатку мене злегка дратувала його манера постійно кричати. Але потім я звик, пішли хороші результати, і все стало добре. Через три місяці наші взаємини були вже чудовими.

Можна сказати, він став для мене українським батьком. Він надавав мені підтримку і вірив в мене, що надавало сили добре працювати. Залишилися приємні спогади про роботу з ним. До речі, в Антальї на передсезонних зборах ми зустрілися. Радий був його бачити і знову поспілкуватися, згадавши колишні деньки", – сказав Даніло.

"Коли побачив Ракицького у Львові, то зірвався на ноги". Лідер "Загорецької" про Карпати, симпатію до Мілевського і "Та й таке"