УКР РУС

Данило Кучер про конфлікт з Володимиром Кузьменком: У мене теж є що розповісти цікавого

30 січня 2018 Читать на русском

Воротар криворізького Гірняка Данило Кучер, який був на огляді в Альбасете, відповів на критику агента Володимира Кузьменка.

"Хочу звернутися до Володимира Кузьменка. В моєму інтерв'ю я ні слова поганого не сказав на твою адресу, але в твоєму почув багато нового та інтересного в свою адресу. Я більше не хочу піднімати цю тему розмов з тобою і журналістами, але скажу одне. Якщо ти почув на свою адресу щось неприємне, то прошу вибачення.

Агент Зозулі Кузьменко: Кучер мене підставив, Альбасете хотів підписати з ним контракт

Величезне спасибі за прийом у тебе, мені це дуже приємно і сам я тобі це казав. У житті бувають такі ситуації, які змушують зробити зовсім по-іншому. У мене тоді була така ситуація. Я завжди говорив тобі відкрито і чесно, але в твоєму випадку ти розумів це по-своєму.

У мене теж є що розповісти цікавого, але робити я цього не збираюся, просто хочу закрити цю тему розмов з цією ситуацією. Ти був знайомий зі мною тільки в телефонній розмові. Ми ніколи не знали один одного.

Мене дуже дратують люди, які, не знаючи особисте життя людини, як вона живе, кажуть такі слова на її адресу", – написав Кучер на своїй сторінці в Facebook.

На даний момент Кучер виступає за аматорський Гірник з Кривого Рогу.