УКР РУС

Даніел Рамуш: Докладемо усіх зусиль, аби створити якомога більше труднощів Динамо

23 серпня 2017 Читать на русском

Головний тренер Марітіму Даніел Рамуш поділився очікуваннями від матчу-відповіді плей-офф Ліги Європи проти Динамо.

"Чи трибуни Олімпійського якось вплинуть на нашу команду? Звісно, це певним чином має на нас вплинути. Грати за великої аудиторії на 70-тисячному стадіоні – це підвищена відповідальність. З іншого боку, велика кількість глядачів мотивуватиме наших гравців, а також, безумовно, допоможе набути досвіду.

Цей матч для нас вкрай важливий. У той самий час, ми усвідомлюємо, хто є фаворитом, але не втрачаємо надій на проходження до групи. Попри те, що Динамо є безумовним фаворитом протистояння, ми докладемо усіх зусиль, аби створити якомога більше труднощів для нашого суперника. Тому не варто завчасно списувати нас з рахунків.

Насамперед, будемо намагатися використати абсолютно всі моменти. Можливо, їх буде небагато. Ми усвідомлюємо різницю в класі, але маємо докласти всіх зусиль для перемоги у цій дуелі. Треба викластися повністю, грати спокійно, намагатися уникнути тиску та зробити все від нас залежне, аби спробувати пройти далі.

Що мені відомо про Київ та Україну? Я знаю, що на долю українського народу випало чимало труднощів, але завдяки своїй працьовитості та скромності він їх переборов. У світі дуже шанують та поважають український народ.

Чи знайомий з португальськими тренерами Шахтаря? Так, я добре знаю Паулу Фонсеку, ми не один рік знайомі і добре приятелюємо. Наші команди не один раз зустрічалися в Португалії. Сьогодні у нас з Паулу запланована зустріч у Києві", – цитує Рамуша офіційний сайт Динамо.

Матч-відповідь плей-офф Ліги Європи між Динамо та Марітіму відбудеться 24 серпня в Києві. Час початку зустрічі 19:45.

Хацкевич: Сподіваюся, Марітіму нам не створить жодних сюрпризів