УКР РУС

Дані Алвес написав емоційного листа фанатам: "Я не хочу, щоб хтось плакав через мене"

13 травня 2018 Читать на русском

Півзахисник ПСЖ та збірної Бразилії Дані Алвес, який через травму пропустить ЧС-2018, звернувся до фанатів емоційним листом.

"У роздягальні після матчу лікарі мені сказали, що потрібно дочекатись наступного дня, щоб отримати найбільш точні результати. Однак серце підказувало мені, що вже все завершено. Усі святкували перемогу в Кубку Франції, і я не хотів демонструвати жодних негативних емоцій, щоб не засмучувати своїх партнерів. Якщо ви знайомі з Дані Алвесом, то знаєте, що це – веселий та щасливий хлопець. Відтак, я сміявся та радів моменту. Але у моїх очах усі могли побачити, що зі мною не все в порядку.

Дані Алвес вибув на півроку

Я плакав лише одного разу, коли перебував на самоті. Дозвольте сказати мені одну річ: я не хочу, щоб хтось плакав через мене чи жалів мене. Я здійснив свої мрії. Дані Алвес не їде на Мундіаль, але я – щасливий "чувак". Цього разу я дивитимусь чемпіонат світу по телевізору, однак це буде набагато більший телевізор, ніж той, який я мав у дитинстві.

Я не відчуваю себе ветераном. В душі я – 13-річний хлопчина. Можливо, коли наближатиметься ЧС-2022, я боротимусь за місце у складі збірної. Моє тіло матиме 39 років, а душа – всього 17.

Якщо Бразилія виграє ЧС-2018, я не буду кричати. Вперше, обіцяю, я промовчу. Не буде жодних слів від Дані Алвеса. Я лише буду плакати", – зазначив 35-річний бразилець у листі, опублікованому на порталі The Players' Tribune.

Всі форми національних збірних на ЧС-2018: від традицій Іспанії до яскравості Бразилії