УКР РУС

Даллку: На місці Андрія Шевченка перед матчем із Косово я б спокійно не спав

7 жовтня 2016 Читать на русском

Екс-захисник "Ворскли" Арменд Даллку, який нині виступає в Косово у складі місцевої "Приштини", поділився очікуваннями від матчу Україна – Косово в рамках відбору до ЧС-2018.

"У Косово є швидкі флангові гравці і вельми мобільна середня лінія. Акцент у цій команді робиться на двох крайніх атакувальних півзахисників, які відрізняються швидкісними діями, хорошою роботою з м'ячем і непередбачуваністю. Це дозволяє проводити гострі контратаки.

Альберт Буньякі – молодий тренер, який вперше в кар'єрі отримав можливість стати біля керма такого серйозного колективу, як національна збірна. 95 відсотків його гравців виступають за кордоном.

Взагалі збірна Косово за своїм складом досить молода, їй ще потрібно набратися досвіду. Хочеться побажати косоварам зробити це вже в ході поточного відбіркового турніру, щоб в майбутньому проявляти себе з кращого боку.

Якби я був на місці Андрія Шевченка, то напередодні цього матчу спокійно б не спав. На гравців збірної Косово нічого не тисне психологічно, тож можна очікувати на будь-який результат. Тим більше, багато футболістів вже мають досвід виступів на європейській арені як у Лізі чемпіонів, так і в Лізі Європи", підкреслив Даллку.

Наставник Косово Буньякі: Спробуємо здивувати Україну і Хорватію

Хорватія знищила Косово і стала лідером групи України, Ісландія феноменально виграла, Італія врятувалась проти Іспанії