УКР РУС

Даліч: Хорватія має витримати стартовий тиск України і взяти гру під контроль

7 жовтня 2017 Читать на русском

Новий головний тренер збірної Хорватії Златко Даліч поділився очікуваннями від матчу проти України у відборі до ЧС-2018.

"Дуже дякую Футбольному союзу Хорватії за довіру. Я готовий до виклику, який нас чекає. Ситуація для збірної непроста, а атмосфера навколо команди напружена. Однак я не хочу дивитись на минулі ігри, а прагну все змінити в матчі проти України. Лише це мене цікавить.

Шукер: Гравці Хорватії будуть героями і "помруть" за перемогу над Україною

За ці два дні ми постараємось зробити усе можливе, щоб якомога краще підготувати футболістів до гри. У нас є якість, необхідно лише знайти вірне рішення і повернути її до гри. Впевнений, Хорватія може досягти успіху. Вірю в наших гравців і у свою роботу.

Наші виконавці грають щотижня при заповнених стадіонах, тому атмосфера в Києві не стане для них проблемою. Ми маємо витримати тиск України в перші 10-15 хвилин, продемонструвати спокій, а потім почати грати в нашу гру. Наша мета – взяти гру під контроль", – цитує Даліча офіційний сайт Футбольного союзу Хорватії.

Нагадаємо, матч Україна – Хорватія відбудеться 9 жовтня на НСК "Олімпійський". Поєдинок 10 туру відбору ЧС-2018 розсудить Фелікс Брих. Перед грою збірна Хорватії втратила Ніколу Калініча та ще кількох зірок. Златко Даліч очолив збірну Хорватії перед матчем з Україною