УКР РУС

Даліч: Брозовіч травмований, а Манджукіч і Ловрен готові зіграти з Україною

8 жовтня 2017 Читать на русском

Головний тренер збірної Хорватії Златко Даліч відповів на запитання журналістів перед вирішальним матчем відбору до ЧС-2018 проти України.

"Кадрова ситуація? Брозовіч травмований, він не зіграє, а от Манджукіч і Ловрен готові до гри. Очікую важкого протистояння, але сподіваюся на перемогу. Завтрашній матч буде найважливішим в моїй кар'єрі, адже я треную хорватську збірну, яка є святинею для всього народу.

Було дуже складно підготувати команду лише за два дні. Бракувало часу розібрати попередні матчі. Головне завдання тренерського штабу – вселити в гравців віру в успіх.

Віда: Повинен забути свої емоції щодо України та допомогти збірній Хорватії

Призначення в збірну стало для мене великою подією, погодився без роздумів. Розумію, що на мені лежить велика відповідальність, але я готовий її прийняти. Ніякого ультиматуму від федерації не було, однак завдання зрозуміле.

Кардинально змінювати стиль гри не маємо часу. Можливо будуть зміни на окремих позиціях. Найважливіше – показати якість своєї гри. Сподіваюся, що хорватські збірники, які добре виступають у великих клубах, перенесуть свій футбол у збірну.

Україна – Хорватія: передматчева прес-конференція Андрія Шевченка

Дуже поважаю українських гравців і, особливо, головного тренера Шевченка, але я вірю в своїх підопічних. Я зробив все можливе протягом цих двох днів, максимально доніс до футболістів інформацію про українську команду", – сказав Златко Даліч на передматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, матч Україна – Хорватія відбудеться 9 жовтня на НСК "Олімпійський". Поєдинок 10 туру відбору ЧС-2018 розсудить Фелікс Брих. Перед грою збірна Хорватії втратила Ніколу Калініча та ще кількох зірок.