УКР РУС

Cуркіс висловив співчуття близьким Чанова

10 лютого 2017 Читать на русском

Президент" динамо" Ігор Суркіс висловив слова підтримки рідним та близьким Віктора Чанова.

"Із безмежною скорботою зустріли динамівці Києва та вся футбольна громадськість трагічну звістку про смерть Віктора Вікторовича Чанова.

Пішла з життя чудова людина, видатний гравець, заслужений майстер спорту. Обірвався життєвий шлях рішучої та мужньої, чесної та відкритої людини.

В історії "Динамо" було багато яскравих майстрів. Однак і серед них є зірки, імена яких вболівальниками багатьох поколінь ніколи не забуваються та завжди згадуються із захопленням. Віктор Чанов, безумовно, один із них. Надійний страж воріт, кумир мільйонів, взірець для багатьох його послідовників та колег по воротарському цеху.

У цей трагічний день у глибокому смутку схиляю голову та сумую разом із вами. Світла пам'ять про Віктора Чанова назавжди залишиться в наших серцях", – йдеться у повідомленні на офіційному сайті "Динамо".

Чанов помер від безглуздої побутової травми, жодного побиття не було, – Кузнецов

8 лютого у віці 57 років помер легендарний голкіпер “Шахтаря” і “Динамо” Віктор Чанов. Похорон легендарного голкіпера відбудеться в Києві. Олександр Уваров, який виступав в Ізраїлі в один час з Віктором Чановим, розповів про можливу причину смерті легендарного голкіпера. Невістка Чанова спростувала чутки про побиття Віктора Вікторовича.

Віктор Чанов. 11 ретрофото, які змусять вас згадати молодість

Як грав Віктор Чанов