УКР РУС

Чудовий дебют від Мартіаля - МЮ ефектно переграв "Ліверпуль"

12 вересня 2015 Читать на русском

У центральному матчі 5 туру АПЛ МЮ не залишає жодних шансів гостям із Мерсисайду.

З перших хвилин "манкуніанці" взяли гру під свій контроль, повністю домінуючи над "Ліверпулем". 

Перший і єдиний небезпечний момент у першому таймі, біля воріт "Ліверпуля", виник практично із нічого. Сімон Міньйоле невдало вибив круглого прямісінько в ноги Феллаїні, проте Маруан скористатись цим шансом не зумів. Після цього епізоду манчестерці лише збільшили натиск на ворота гостей, однак нічого вартісного створити не змогли.

В моментах, коли гості намагались грати виключно закиданнями в боротьбу на Бентеке - захисники "червоних дияволів" діяли бездоганно.

На старті другого тайму активного Депая замінив Янг, який одразу увімкнувся в гру, заробивши штрафний, котрий призвів до взяття воріт. "Манкуніанці", вирішивши розіграти стандарт не прогадали - Блінд відправив круглого прямісінько в дев'ятку.  

Свій шанс, аби рахунок зрівняти мали й "мерсисайдці", проте Фірміно, після плутанини у карному господарів, з декількох метрів переправити круглого у ворота Де Хеа не зумів. На відміну від Еррери, який з пенальті не залишив жодних шансів бельгійському кіперу  "Ліверпуля".

Наприкінці ж матчу диво-постріл вдався Бентеке, який додав інтриги до кінцівки матчу. Проте дебютант МЮ Мартіаль одразу поховав будь-які шанси "червоних" на те, аби врятувати нічию.

Закономірна перемога "червоних дияволів", яка виводить їх на другу сходинку, а ліверпульці після поразки й надалі дев'яті.

"МЮ" - "Ліверпуль" - 3:1  ВІДЕО

Голи: Блінд, 49 Еррера, 70 Мартіаль, 86 - Бентеке, 84