УКР РУС

ЧС-2018: збірна Єгипту прибула в Грозний, Салах познайомився з Кадировим

10 червня 2018 Читать на русском

Збірна Єгипту вже прибула у Грозний, в якому базуватиметься під час ЧС-2018. У складі команди прибув і її лідер Мохамед Салах.

Делегація збірної Єгипту успішно дісталась Грозного. Саме тут єгиптяни житимуть та тренуватимуться між матчами ЧС-2018 у Росії, інформує офіційний твіттер національної збірної Єгипту.

ЧС-2018: Португалія провела відкрите тренування в Росії – Роналду зібрав справжній аншлаг

Єгипту влаштували теплий прийом – команда заселилась у новий п'ятизірковий готель, а перед цим для делегації виступили місцеві танцювальні колективи, повідомляє Sports.ru.

Сьогодні ж команда під керівництвом Ектора Купера провела невелике тренування на стадіоні Ахмат-Арена. Лідер команди Мохамед Салах не займався разом з партнерами по команді, зате поспілкувався та зробив спільне фото з лідером Чечні Рамзаном Кадировим, який назвав форварда Ліверпуля найкращим футболістом та ідеальною людиною.

До слова, на зустрічі з президентом Єгипту Салах заявив, що зробить все можливе заради відновлення до стартового матчу своєї команди на Мундіалі.

"Це смішно": Мохамед Салах вперше відверто заговорив про Рамоса і фінал ЛЧ у Києві

Нагадаємо, суперниками збірної Єгипту на ЧС-2018 стануть Росія, Саудівська Аравія та Уругвай. Перший матч команда Ектора Купера проведе 15 червня проти Уругваю.

Прев'ю ЧС-2018, група A: Уругвай, Єгипет, Росія, Саудівська Аравія – все, що треба знати