УКР РУС

ЧС-2018: У Ростові "козаки" сповіщатимуть поліцію про чоловіків, що цілуються

6 червня 2018 Читать на русском

У Ростові-на-Дону поліції допомагатимуть стежити за порядком 300 "козаків". Зокрема, вони повідомлятимуть правоохоронцям про чоловіків, що цілуються один з одним.

Під час чемпіонату світу 2018 за порядком стежитимуть 300 "козаків". Але застосовувати фізичні дії щодо вболівальників вони не будуть, навіть пообіцяли вдома залишити нагайки, які використовувались під час розігнання мітингу "Він нам не цар" 5 травня в Москві.

"Все буде залежати від поліції. Якщо поліція буде розбороняти, то і ми можемо посприяти. Якщо поліція буде припиняти якісь правопорушення, ми будемо дивитися і допомагати їм всіляко. Зауваження можемо зробити. Попросити, щоб поводилися культурно. Але штрафувати або що-небудь робити може тільки поліція, ми на це не маємо ніякого права", – сказав "козак-дружинник" Дмитро Воскрєсов Новому Времени.

"Якщо два чоловіки будуть цілуватися на чемпіонаті світу, ми підкажемо поліції звернути на них увагу, а далі це вже справа поліції. Для нас цінності – це віра православна і сім'я перш за все. Занадто багато козакам довелося пережити для того, щоб ось саме цієї цінністю розкидатися якимось чином", – сказав "начальник управління з організації та координації козачих дружин" Олег Баранніков.

"Мессі та Роналду наср*ти на Україну – вони їдуть заробляти гроші". Художник – проти ЧС у Росії