УКР РУС

ЧС-2018: Португалія провела відкрите тренування в Росії – Роналду зібрав справжній аншлаг

10 червня 2018 Читать на русском

Збірна Португалії продовжує підготовку до ЧС-2018. Команда Фернанду Сантуша провела відкрите тренування у Московській області.

Національна команда Португалії провела відкрите тренування для вболівальників. Заняття проходило у Кратово Московської області.

Приїзд Кріштіану Роналду і компанії викликав справжній ажіотаж. Для фанатів виділили лише 500 квитків, проте на тренуванні були присутні більше вболівальників – стюарди вирішили пропустити і певну кількість осіб без перепусток. Навіть лікарі, які чергували на занятті, вийшли з автомобілів швидкої допомоги та знімали зіркових португальців на відео, повідомляє Sports.ru.

Прев'ю ЧС-2018, група B: Португалія, Іспанія, Марокко, Іран – все, що треба знати

Зрозуміло, що головною зіркою тренування був лідер команди Кріштіану Роналду. Саме капітан Португалії був головним об'єктом уваги глядачів. Роналду навіть двічі двічі помахав трибунам після скандувань на свою адресу.

Саме тренування пройшло спокійно. Враховуючи відкритий характер заняття, гравці лише провели розминку, виконали кілька елементарних вправ та провели коротку двосторонню гру.

Під час гри Роналду одного разу серйозно розлютився, взяв м'яч та спересердя вибив його за межі тренувального поля в бік лісу. Очевидно, що той, хто знайде м'яч, може продати його за чималу суму або залишити в якості сувеніру.

Син Роналду забив кілька ефектних голів після товариського матчу збірної Португалії

В цілому саме Кріштіану був головною дійовою особою тренування – жартував, спілкувався з Фернанду Сантушем та підказував партнерам по команді.

Після завершення тренування вся збірна Португалії підійшла до вболівальників. Кільком дітям навіть вдалось отримати автограф Роналду та його зіркових партнерів. Найдовше біля фанатів затримався колишній захисник Реала Пепе, який фотографувався зі всіма охочими.

До слова, перший матч на ЧС-2018 Португалія проведе 15 червня проти збірної Іспанії. Також у квартеті B зіграють Марокко та Іран.

Фото: Sports.ru, Championat.com