УКР РУС

ЧС-2018: Гаттузо перегляне на Мундіалі Фалькао та ще чотирьох гравців

4 червня 2018 Читать на русском

Головний тренер італійського Мілана Дженнаро Гаттузо поїде на чемпіонат світу, щоб побачити в грі потенційних гравців "россонері". Зокрема, мова йде про Радамеля Фалькао, Маруана Феллаїні та Тімо Вернера.

Керманич Мілана збирається відвідати кілька поєдинків ЧС-2018, повідомляє A Bola.

Баварія і Ковач затіяли революцію складу: 4 зірки виставлені на трансфер, визначені потенційні новачки

За інформацією видання, Гаттузо відвідає, зокрема, матчі збірних Колумбії, Бельгії, Німеччини та Португалії. Колумбійський форвард Монако Радамель Фалькао вже відзначив, що для нього є великою честю інтерес із боку Мілана. Крім нього, 40-річний фахівець хоче побачити в грі хавбеків збірної Бельгії – Маруана Феллаїні, який стане вільним агентом, і ще одного футболіста Монако – Юрі Тілеманса.

Продовжує перебувати в сфері зацікавлень "россонері" і нападник РБ Лейпциг та збірної Німеччини Тімо Вернер. Проте, за інформацією німецької преси, 22-річний форвард є фаворитом Баварії на заміну Лєвандовскі.

Ще один потенційний новачок Мілана – молодий португальський захисник Рубен Діаш. Бенфіка хоче отримати за свого вихованця 40 млн євро.

Нагадаємо, що УЄФА відхилив пропозицію Мілана щодо фінансового фейр-плей. Через це клуб можуть виключити з Ліги Європи та обмежити його трансферну діяльність.