УКР РУС

ЧС-2018: Аргентина провела відкрите тренування – фанати влаштували полювання на Мессі

11 червня 2018 Читать на русском

Збірна Аргентини 11 червня провела відкрите тренування у Бронницях Московської області. За заняттям Мессі і компанії спостерігали більше 500 вболівальників.

У Бронницях Московської області пройшло відкрите тренування збірної Аргентини, яка готується до ЧС-2018. Заняття тривало близько години, інформує офіційний твіттер Федерації футболу Аргентини.

Прев’ю ЧС-2018, група D: Аргентина, Ісландія, Хорватія, Нігерія – все, що треба знати

На тренуванні були присутні близько 500 фанатів. Через відсутність вільних місць близько 40 російських та іноземних журналістів не змогли потрапити на заняття Мессі та компанії, передає Championat.com.

Аргентинці провели коротку розминку, виконали кілька ігрових вправ та провели невелику двосторонню гру, за якою пильно спостерігав наставник "альбіселесте" Хорхе Сампаолі. Тренер виглядав доволі жваво – зовні і не скажеш, що днями Сампаолі був звинувачений у причетності до секс-скандалу.

Звісно, що головна увага присутніх була зосереджена на Ліонелю Мессі. По завершенні тренування лідер Барселони та його партнери близько 10 хвилин роздавали автографи бажаючим.

До слова, суперниками Аргентини на ЧС-2018 стануть Ісландія, Хорватія та Нігерія. Перший матч команда Сампаолі проведе 16 червня проти Ісландії. Гра відбудеться у Москві.

Зідан, Бекхем та ще 8 найвідоміших провалів в історії чемпіонатів світу

фото: Championat.com, Твіттер Федерації футболу Аргентини.