УКР РУС

"Чорноморцю" загрожує технічна поразка?

31 травня 2015 Читать на русском

Генеральний директор української Прем'єр-ліги Петро Іванов прокоментував сайту "Футбол 24" ситуацію, що виникла навколо перенесення матчу заключного туру чемпіонату між "Чорноморцем" та "Металістом".

«Усі матеріали з цього матчу (тобто переписка, яка велася Прем'єр-лігою з футбольним клубом «Чорноморець, а також листи «Чорноморця» та ГУ МВС Одеської області), весь пакет матеріалів буде переданий на розгляд Контрольно-дисциплінарному комітету ФФУ. А вже яке рішення буде прийнято КДК, будемо чекати і за фактом його виконувати», - заявив Петро Іванов.

«Чому не перенесли матч, а передали документи в КДК? Це матч останнього туру. Якби «Чорноморець» надав нам вибір і альтернативне місце проведення ... А так виходить, у нас не було можливості провести цей матч в Одесі. Я не хочу говорити, з чиєї вини це сталося. Тим, хто винен, займеться вже КДК, і тим, наскільки ці обставини залежали, або не залежали від господарів».

Долю зустрічі вирішить КДК ФФУ. Якщо ж Контрольно-дисциплінарний комітет вирішить, що матч не відбувся з вини приймаючої сторони, «Чорноморцю» загрожує технічна поразка.

«Чи загрожує «Чорноморцю» технічна поразка? Я б не хотів говорити, що може загрожувати одеському клубу, тому що для цього є Контрольно-дисциплінарний комітет. А говорити заздалегідь і підводити під те чи інше рішення ... Треба залишатися коректним», - сказав Петро Іванов.