УКР РУС

"Чорноморець" зіграв внічию із "Зорею"

6 листопада 2016 Читать на русском

В матчі 14-го туру чемпіонату України "Чорноморець" зіграв внічию із "Зорею" з рахунком 0:0.

Матч розпочався доволі спокійно. Обидві команди не хотіли форсувати події. Та перший супермомент мала "Зоря": Петряк і Кулач по черзі розстрілювали ворота одеситів, але невдало. В цілому ж, гра проходила на рівних, жодна з команд не мала суттєвої переваги. Згодом момент виник і у господарів, коли Хобленко з вбивчої позиції пробив вище воріт.

Непоганий момент був у одеситів і на початку другого тайму. Смірнову не вистачило зовсім трохи, щоб замкнути подачу на дальній стійці. Тим не менш, у другому таймі набагато активніше діяла "Зоря". Їхні атаки були гострішими, але або завершувались неточними ударами, або в гру вступав Боровик. Одного разу врятував "Зорю" і його візаві Левченко, коли не дозволив все тому ж Смірнову реалізувати вихід один на один. Команда Вернидуба нагнітала і мала кілька можливостей у кінцівці матчу, але так і не змогла забити.

Зігравши внічию у цьому матчі, "Зоря" закріпилась на 2-му місці з 30-ма очками, щоправда, тепер "Динамо" завдяки перемозі над "Дніпром" може наздогнати луганців. "Чорноморець" же посідає 6-те місце з 19-ма очками.

Україна. УПЛ, 14 тур.

"Чорноморець" – "Зоря" 0:0