УКР РУС

"Чорноморець" вдома мінімально поступився "Металісту"

7 травня 2016 Читать на русском

У 25 турі чемпіонату України "Металіст" вирвав перемогу завдяки фантастичному голу зі штрафного у компенсований час - 1:0.

У двох попередніх турах "Металіст" набрав чотири очки – досить пристойний результат, враховуючи усі проблеми харків’ян. "Чорноморець" теж не пас задніх, здобувши сенсаційну нічию в протистоянні з "Шахтарем".

Напередодні зустрічі шанси обох команд зазначалися, як досить рівні. Навіть у турнірній таблиці суперники були сусідами: "Металіст" знаходився 10-ій сходинці, "Чорноморець" – на 11-ій.

Перший тайм відбувся у доволі рівній боротьбі. Коли гравцям бракувало технічності, в хід йшла жорстокість – Сергій Березка чотири рази тягнувся в кишеню за гірчичником. До слова, через перебір карток гру пропускали "моряки" Данченко та Смірнов.

На початку другої половини господарі забили. З офсайду. "Жовті" відповіли небезпечним моментом – головою пробивав Володимир Прийомов. Надалі гострішим був "Металіст", але Третьяков та Прийомов свої моменти змарнували. Одесити наприкінці матчу відповіли майже голом, однак хтось з футболістів "Чорноморця" влучив у партнера, який стояв на лінії ворожих воріт! Здавалося, матч закінчиться нічиєю, як на останніх секундах Іван Зотько з метрів 35-ти, зі штрафного удару, приніс гостям три очки! Відзначимо і прикру помилку воротаря Боровика, не вперше Євген пропускає після стандартів.

Тепер у "Металіста" 24 очки. У "моряків" - 19.

Чемпіонат України, Ліга Парі-Матч, 25 тур

"Чорноморець" – "Металіст" – 0:1

Гол: Зотько, 90+3