УКР РУС

Чорноморець поступився Динамо та не потрапив у Лігу Європи

31 травня 2017 Читать на русском

У 32 турі УПЛ одесити завершили чемпіонат поразкою від Динамо (2:1).

Чорноморець дуже непогано розпочав матч. На стартових хвилинах одесити діяли на рівних з киянами, а біля чужих воріт були навіть гострішими. Саме вони створили перший реальний момент у грі, коли Кабаєв справа вийшов на ударну позицію, але трішки не влучив у дальній кут. До середини тайму "моряки" продовжували добре виглядати, однак припустилися помилки та пропустили гол самі. Гонсалес у центрі поля відпасував Буяльському, а Віталій повернув м'яч на партнера. Абсолютний провал у захисті Чорноморця дозволив парагвайцю без супротиву вразити ворота.

По перерві одесити знову організували декілька хороших атак, одна з яких призвела до пенальті. Данченко підключився до наступу та отримав пас у розріз. Очігава у штрафному майданчику не за правилами виконав підкат, через що арбітр призначив 11-метровий – Адрієвський з "точки" не схибив. Протягом наступних 5 хвилин "моряки" неодноразово намагалися забити вдруге, однак успіху не досягли.

Сергій Ребров підсилив гру своєї команди Сидорчуком та Ярмоленком і це дало результат. Буяльський класно вивів на удар свіжого лідера Динамо, а той легко обіграв голкіпера та відзначився. Це взяття воріт стало переможним для киян. Чорноморець заробляв небезпечні стандарти, але не надто вдало їх виконував. До фінального свистка рахунок не змінився, а це означає, що одесити з 38 очками завершили чемпіонат на 6 місці та не потрапили в Лігу Європи. Динамо ж з 67 балами залишилося другим.

Україна. УПЛ, 32 тур

Динамо – Чорноморець – 2:1

Голи: Гонсалес, 29, Ярмоленко, 64 – Андрієвський, 53 (пен)

Турнірна таблиця УПЛ