УКР РУС

Чорноморець переміг Олімпік, Гладкий оформив дубль

7 квітня 2018 Читать на русском

Ударна година, проведена Гладким на полі, допомогла одеситам переграти лідера другої шістки УПЛ.

Олімпік не зміг перемогти у двох останніх матчах, а тому вконче потребував реабілітації в очах футбольної спільноти. Чорноморець же в останній раз перемагав аж у листопаді – якраз в матчі проти Олімпіка. Одеситам вкрай важливо було повторити цей досвід, адже команда відставала від 10 місця на чотири очки.

Допомогти господарям поля мав Олександр Гладкий, який дебютував у футболці Чорноморця. Присутність гравця такого калібру відразу продемонструвала рівень другої шістки чемпіонату Олександр був найкращим на полі. Саме він на пару з Татарковим зробив результат: на 33-й хвилині він замкнув його передачу та вивів Чорноморець вперед, а на 43-й повторив те ж саме. Другий гол був особливо важливим, адже був забитий через хвилину після того, як Сондей зрівняв рахунок.

Другий тайм також проходив за переваги одеситів. Костянтину Фролову фантастично щастило з вибором гравців: Іван Матяж на 60-й хвилині змінив Гладкого, а на 82-й забив третій гол Чорноморця у матчі, після якого все стало зрозуміло. Олімпік капітулював.

Таким чином, Чорноморець здобув першу за майже п’ять місяців перемогу, та набрав 22 очки. До 10-го місця команді залишається лише одне очко, але у Карпат, які займають цю позицію, є гра в запасі. Олімпік залишається на сьомій сходинці з 33 очками.

Чемпіонат України, 26 тур

Чорноморець – Олімпік – 3:1

Голи: Гладкий, 33, 43, Матяж, 82 – Сондей, 42