УКР РУС

"Чорноморець" - "Шахтар". Анонс

28 серпня 2011 Читать на русском

Аутсайдер УПЛ приймає чемпіонів України.

8 тур. 28.08.2011. 18.00. Одеса, стадіон "Спартак". Пряма трансляція на каналі "Футбол" та "Перший національний", текстова онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Сьогодні чемпіони України завітають у сонячну Південну Пальміру. Але їдуть вони в Одесу не відпочивати, а за трьома очками у свою шкатулку. Звичайно, "Чорноморець" так просто не збирається поступатися, адже всі команди намагаються зіграти якнайкраще перед своїми вболівальниками. Тим більше, якщо суперник - це гранд українського футболу.

У минулому турі "Чорноморець" розійшовся миром з луцькою "Волинню". Це вже четверта нічия підопічних Романа Григорчука у новому сезоні. Поєдинок з командою Віталія Кварцяного засвідчив, що одесити набирають необхідної форми, яка б відповідала рівню команд УПЛ, але все ж цей процес адаптації проходить дуже повільно. Після сьомого туру "моряки" ще не відчували смаку тріумфу, і у матчі з "Шахтарем" необхідно буде викластися на 200%, щоб здобути першу перемогу після повернення до еліти.

"Шахтар" зараз перебуває у чудовій фізичній та психологічній формі. "Гірники" цього тижня дізналися своїх суперників у Лізі чемпіонів, і тепер до початку єврокубкового сезону можна зосередитися на внутрішньому чемпіонаті. Матч з "Чорноморцем" для підопічних Мірчі Луческа не обіцяє бути простим, але й не повинен створити багато проблем..

Всі розуміють у якій ситуації перебуває зараз "Чорноморець". Команда Романа Григорчука перебуває на передостанній сходинці у турнірній таблиці, і будь-який позитивний результат - це велике досягнення для "моряків". Впевненості одеситам може додати той факт, що вони останні три матчі не програють. Звичайно, важко повірити у те, що "Шахтар" повернеться з Одеси ні з чим, але це футбол і тут може трапитися все.

Останнє побачення суперників у Прем'єр-лізі відбулося 25 квітня минулого року, коли "Шахтар" у Донецьку не мав проблем з одеситами, вигравши 3:0. Три очки дісталися "гірникам" і після матчу в Одесі, коли єдиний гол на свій рахунок записав Жадсон. В цілому ж, "Шахтар" має перевагу в іграх з "Чорноморцем": в 32 матчах 22 перемоги, 4 нічиї і 6 перемог "моряків", остання з яких була здобута 6 квітня 2008 року у Донецьку.

Дискваліфікованих немає

Прогноз: 0:2