УКР РУС

Чорноморець – Маріуполь. Анонс

30 жовтня 2017 Читать на русском

14 тур УПЛ. 19:00. Одеса, стадіон "Чорноморець". Телетрансляція – канал "УНІАН". Головний арбітр – Катерина Монзуль.

Нещодавно Чорноморець в статусі найгіршої на той момент команди чемпіонату обіграв Динамо, за що отримав солідну порцію компліментів. Втім, подальші результати одеситів вдалими назвати важко: нічия зі слабкою Сталлю та виліт з Кубка України від друголігового Дніпра-1.

Статистика протистояння – 29 матчів: 10 перемог Чорноморця, 6 нічиїх, 13 перемог Маріуполя

Вболівальники почали висловлювати претензії, майбутнє Олега Дулуба досі туманне, а "моряки" знову опустилися на останнє місце. Лише одна поразка в шести турах, а турнірне становище Чорноморця все одно не покращилося, адже конкуренти також щотижня набирають по одному очку. Дуже схоже, що і цей матч не виділятиметься із загального нічийного синдрому нашої першості.

У Маріуполя також є певні непорозуміння з фанатами, які не хочуть бачити головним тренером Олександра Бабича. Їх можна зрозуміти – при новому наставнику команда жодного разу не перемогла в чемпіонаті. 4-матчева безвиграшна серія викинула приазовців з першої шістки.

"Родзинка"
Безпрограшна домашня серія Чорноморця проти Маріуполя триває 7 ігор: 4 перемоги та 3 нічиї.

Щоправда, самі маріупольці натякають, що проблема в упередженості суддів. Три тури поспіль вони завершують матч в меншості – почергово вилучаються центральні захисники. Минулого вікенду настала черга Вакуленка, через що Сергій пропустить і сьогоднішній поєдинок. Він пішов з поля на початку другого тайму, після чого Зоря, маючи кількісну перевагу, довершила розгром Маріуполя. На тижні команда все ж трішки порадувала прифронтове місто, знищивши в Кубку України Таврію.

Турнірна таблиця

Орієнтовні склади

Чорноморець: Гутор – Н'Діайє, Мартиненко, Жуніч – Зубейко, Бамба, Політило, Люлька – Васін, Хобленко, Ковалець.

Маріуполь: Худжамов – Насонов, Білий, Яворський, Неплях – Танковський, Мишньов – Кожанов, Тотовицький, Болбат – Фомін.

На що розраховує Динамо в "справі Маріуполя", щоб уникнути технічної поразки