УКР РУС

Чорноморець – Карпати: анонс матчу

5 травня 2018 Читать на русском

30 тур УПЛ. 17:00. Одеса, стадіон Чорноморець. Телетрансляція – канал "УНІАН". Головний арбітр – Іван Бондар.

Нещодавно Карпати видали 4-матчеву переможну серію, яка витягнула їх на 9 місце. Втім, перевага львів'ян над зоною перехідних матчів складає лише 2 очки, що не дозволяє їм спокійно дограти сезон. У попередньому турі "леви" поступилися Олександрії: індивідуальних якостей в атаці не вистачило, щоб компенсувати помилки захисту.

Статистика протистояння – 48 матчів: 14 перемог Чорноморця, 20 нічиїх, 14 звитяг Карпат

Проти "містян" підопічні Олега Бойчишина зіграли зовсім не ідеально, але про провал чи розчарування мова не йде. Команда сформувала лице та використовує свої сильні сторони, тому суттєвих змін у стартовому складі Карпат знову не очікуємо. Точно повернеться після дискваліфікації в основу Федецький, а єдиною втратою для тренерського штабу є Сандохадзе.

Попередній матч
31.03.2018. 25-й тур чемпіонату України-2017/2018
Карпати – Чорноморець – 3:1
Голи: Карраскаль, 20 Швед, 51, Санчес, 84 – Третьяков, 48

У Чорноморця ситуація з кадрами також поступово стабілізується. Знову в строю голкіпер Новак, немає відсторонених, а через травму останні матчі пропускали вже тільки Іщенко та Мартиненко. Та й загалом стартова одинадцятка "моряків" набирає чітких обрисів і навіть починає приносити результат.

"Родзинки"
– Карпати в УПЛ не забивають голи на полі Чорноморця з серпня 2012 року впродовж 530-ти хвилин.
– Олег Голодюк з Карпат може зіграти 200-й матч в чемпіонатах.

Тиждень тому одесити здобули надважливу перемогу над Сталлю. Той успіх підняв Чорноморець з дна турнірної таблиці. Зараз головне завдання для Костянтина Фролова – врятувати команду від останнього місця та прямого вильоту з еліти. Для нього кожне очко на вагу золота, тому одеські футболісти на власному полі зроблять все можливе, щоб не дати Карраскалю та Шведу розбігтися.

Турнірна таблиця

Орієнтовні склади

Чорноморець: Новак – Романюк, Смірнов, Жуніч, Люлька – Оріховський, Бобко – Третьяков, Ковалець, Татарков – Гладкий.

Карпати: Шевченко – Федецький, Нестеров, Мірошніченко – Мякушко, Вербний, Ербес, Гуцуляк – Ді Франко – Швед, Карраскаль.