УКР РУС

"Чорноморець" – "Дніпро" і ще 2 недільні матчі 9-го туру УПЛ. Анонс

25 вересня 2016 Читать на русском
Автор: Роман Саврій

"Футбол 24" анонсує недільні матчі 9-го туру української Прем'єр-ліги, в рамках якого відбудуться такі зустрічі: "Зірка" – "Сталь", "Олександрія" – "Карпати", "Чорноморець" – "Дніпро".

"Зірка" – "Сталь"

25 вересня, 17:00. Кропивницький, стадіон "Зірка"

Головний арбітр: Іван Бондар

Телетрансляція на каналі "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Відколи "Зірку" очолив аргентинський тренер Даріо Друді, команда почала перемагати у чемпіонаті. З мінімальною перевагою, на останніх хвилинах, не без везіння, але позитивні результати прийшли до кропивничан. 6 очок у двох попередніх матчах дозволили піднятися з дна турнірної таблиці, а домашня гра проти "Сталі" – чудовий шанс закріпитися в середині пелотону. У Кубку України головний тренер дав відпочинок більшості основних гравців, що коштувало йому вильоту з турніру. Тепер потрібно налаштувати підопічних на хорошу гру з кам'янчанами, щоб продовжити переможну ходу в УПЛ.

"Сталь" не знає смаку перемог у національній першості протягом 5 матчів. Звичайно, варто враховувати суворий календар, згідно з яким "сталеварам" протистояли 5 із 6 найкращих команд Прем'єр-ліги на даний момент. А заглибившись в деталі, взагалі можна вважати результати команди цілком прийнятними: мінімальні поразки "Шахтарю" та "Динамо" і нічиї з єврокубковими бійцями "Зорею" і "Ворсклою". Сьогодні "Сталі" протистоятиме рівний по класу суперник, тому потрібно обов'язково здобувати очки.

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

4 матчі – 2 перемоги "Сталі", 1 перемога "Зірки", 1 нічия.

Орієнтовні склади команд:

"Зірка": Паст Баєнко, Борха, Ковальов, Бацула Перейра, Загальский Щедрий, Зубков, Чичиков – Сітало.

"Сталь": Паньків Пашаєв, Іщенко, Стаменковіч, Воронін Карасюк, Каленчук – Кравченко, Деул Бой, Е. Малакян Карікарі.

"Чорноморець" – "Дніпро"

25 вересня, 19:30. Одеса, стадіон "Чорноморець"

Головний арбітр: Юрій Можаровський

Телетрансляція на каналі "2+2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

У минулому турі "моряки" перервали свою переможну серію з 4 матчів, розписавши нульову нічию на полі "Карпат". Одесити краще виглядали у тому поєдинку, але привезти додому 3 очки не зуміли. Від матчу "Чорноморця" з "Дніпром" не варто очікувати багато забитих голів. Оборона господарів, яка за 5 турів жодного разу не пропустила, забезпечить порядок біля воріт Боровика, а атакувальна лінія буде ослаблена відсутністю основного гравця команди Коркішка форвард перебрав жовтих карток.

Після розгромної поразки "Олімпіку" "Дніпро" програв ще раз. Вирішальний гол "Зірки" за декілька миттєвостей до фінального свистка дав привід футболістам говорити про "чорну смугу". Перед матчем в Одесі Дмитро Михайленко мав би провести з колективом роботу над помилками, тому дніпровці повинні зібратися, підтвердити випадковість попередньої невдачі пристойною грою та компенсувати очкові втрати.

Михайленко: Якщо перша гра ввела когось в оману, то не "Дніпро"

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

40 матчів – 22 перемоги "Дніпра", 11 перемог "Чорноморець", 7 нічиїх.

Орієнтовні склади команд:

"Чорноморець": Боровик Данченко, Хочолава, Мартиненко, Люлька Смірнов, Філімонов Калітвінцев, Ковалець, Татарков Барілко.

"Дніпро": Баштаненко – Адамюк, Сваток, Чеберячко, Влад – Ротань, Кравченко, Політило – Довбик, Баланюк, Вакулко.

"Олександрія" – "Карпати"

25 вересня, 19:30. Олександрія, КСК "Ніка"

Головний арбітр: Євген Арановський

Телетрансляція на каналі "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

"Олександрія" їхала в Луцьк у статусі фаворита, однак, зважаючи на перебіг події у матчі, навіть нічию команда сприйняла позитивно. На черзі для підопічних Володимира Шарана протистояння із ще одним аутсайдером чемпіонату "Карпатами". Неорганізовану львівську команду "жовто-чорні" вдома мають обігрувати, а для цього потрібно всього лиш зіграти на своєму рівні та уникнути помилок у захисті.

Невдоволення фанів "Карпат" результатами команди більш ніж виправдане. "Зелено-білі" не перемагають у чемпіонаті ще з липня, а кількість очок у турнірній таблиці й надалі від'ємна. "Завжди вірні" доступно пояснили головному тренеру, що такий провал у Прем'єр-лізі необхідно компенсувати вдалими виступами у національному Кубку, але і там львівська команда була на межі фіаско. "Карпати" продовжують грати нижче своїх можливостей, а наставник Сергій Зайцев не розуміє, чому його підопічні не можуть забити. Так чи інакше, львів'янам терміново потрібно виправляти ситуацію, і перший крок варто зробити вже сьогодні.

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

8 матчів – 1 перемога "Олександрії", 1 перемога "Карпат", 6 нічиїх.

Орієнтовні склади команд:

"Олександрія": Новак Микицей, Гітченко, Шендрик, Цуріков Банада, Запорожан Старенький, Грицук, Чорній Пономар.

"Карпати": Підківка Ксьонз, Лобай, Нестеров, Костевич Чачуа, Новотрясов Грисьо, Мірошниченко, Худоб'як Бланко-Лещук.