УКР РУС

"Чорноморець" - "Дніпро". Анонс

6 серпня 2011 Читать на русском

Протистояння водних стихій.

5 тур. 06.08.2011. 21.00. Одеса, стадіон "Спартак". Пряма трансляція на каналі "Футбол", текстова онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

"Чорноморець" у новому чемпіонаті вдома ще не забивав, мало того, господарі поля ще не відчували смаку перемог, після повернення у елітний дивізіон країни. Здобута виїзна нічия із львівськими "Карпатами" залишається єдиним позитивним результатом для команди Романа Григорчука. У минулому турі гості із Південної Пальміри мінімально поступилися криворізькому "Кривбасу". І це ще б нічого, якби не провальні дії команди і захисті й атаці. "Моряки" ще не зовсім настроєні на цей чемпіонат, вони ще не усвідомили до кінця, де зараз знаходяться.

З дніпропетровським "Дніпром" все набагато простіше. Команда Хуанде Рамоса у 4 турі здобула впевнену перемогу над маріупольським "Іллічівцем", і довела, що голи вміють забивати не лише нападники клубу ( захисник Чеберячко відзначився дублем). Можливо, "Дніпро" ще не показує ту гру, яку хотіли б бачити вболівальники, але вони впевнено до цього крокують, адже мають для цього всі необхідні ресурси.

Хуанде Рамос має дуже хорошу лаву запасних. Наприклад один із найперспективніших гравців внутрішнього чемпіонату Євген Коноплянка минулу гру просидів на лаві запасних. Можливо сьогодні будуть, якісь зміни у складі, а можливо на поле вийде добре провірена основа, яка перемагала "Іллічівець". У всякому разі у Хуанде Рамоса є приємні проблеми із вибором стартового складу на гру, чого не можна сказати про більшість українських клубів.

Статистика команд у особистих зустрічах на користь "Дніпра", проте не дуже велика. Підопічні Хуанде Рамоса здобували 15 перемог у 30 матчах зіграних між собою. 10 разів перемогу святкував "Чорноморець".

Травмовані: Бабич – Русол
Дискваліфікований Зубейко
Проноз: 0:2