УКР РУС

"Чорноморець" - "Дніпро" - 1:1. ВІДЕО

6 серпня 2011 Читать на русском

Одеський "Чорноморець" на останніх хвилинах матчу вириває нічию у матчі проти "Дніпра".

Поєдинок розпочався активними діями суперників, проте довший час небезпечних моментів біля воріт обох команд майже не було. Команди довго налаштовувалися на гру, особливо незібраним виглядало "Дніпро". Підопічні Хуанде Рамоса багато помилялися і взагалі не могли створити жодної якісної атаки.

Чого не скажеш про господарів поля, які попри статус аутсайдерів матчу, всіма силами намагалися відкрити рахунок у зустрічі. Їм це зрештою вдалося, але взяття воріт було не зараховано, оскільки суддя зафіксував напад на голкіпера "дніпрян" Яна Лаштувку. Згодом гра вирівнялася, але гості так і не змогли створити нічого серйозного біля воріт Безотосного.

Так тривало до 43 хвилини, поки Джуліано не відкрив рахунок у зустрічі. Олексій Антонов віддав передачу на бразильця і той в дотик відправив кулю у сітку воріт суперника. Ось так "Дніпро" використав свої нечисленні моменти для взяття воріт господарів поля.

Другий тайм розпочався дещо інакше, ніж перша половина зустрічі. Якщо підопічні Хуанде Рамоса перших 45 хвилин матчу виглядали геть незосередженими, то після перерви вийшли на поле у зовсім протилежному настрої. Перспективні атаки та красиві комбінації одна за одною завершувалися небезпечними моментами. Гості повністю перегравали своїх суперників, і було видно, що підопічні Романа Григорчука нічого не можуть із цим зробити. Та всередині другого тайму ситуація змінилася. "Чорноморець" перехопив ініціативу у матчі, і провів висококласну 20-ти хвилинку у зустрічі. "Моряки" усіма силами намагалися зрівняти рахунок у зустрічі, адже вони не могли знову програти перед своїми вболвальниками.

Допомагати "Дніпру" вийшли на заміну Коноплянка та Інкум. І якщо перший, помагав своїй команді у атаці, а також сам декілька разів завдавав ударів по воротах, то Самуль провалив тих 15 хвилин, на які його випустив Хуанде Рамос. Зрештою і гол, забитий "Дніпру", частково вина Інкума.

Врешті-решт атаки господарів поля увінчалися успіхом. На 88 хвилині Бурдужан опинився у штрафному гостей, обіграв Самуеля Інкума і пробив у дальній кут воріт. Трибуни стадіону "Спартак" зірвалися на ноги. Лучіан Бурдужан подарував своїм вболівальникам справжнє свято, а "Дніпро" повертається до дому лише з одним здобутим очком.

"Чорноморець" - "Дніпро" - 1:1.

Голи: Джуліано 43, Бурдужан 91.

Наша текстова онлайн трансляція.