УКР РУС

Чому помер Давіде Асторі – прокурор назвав попередню "дивну причину"

4 березня 2018 Читать на русском

Давіде Асторі не стало в ніч з суботу 3 березня на неділю 4 березня. Капітан Фіорентини помер природною смертю, яка здивувала прокурора.

Сьогодні в обід стало відомо, що 31-річний Асторі помер у готельному номері в Удіне, куди приїхав разом зі своєю командою на матч проти Удінезе. Вихованця Мілана знайшли мертвим у його номері після того, як він не відповідав на телефонні дзвінки і не прийшов на сніданок, хоча як капітан завжди приходив раніше за всіх.

Як футбольний світ прощається із капітаном Фіоренитини Давіде Асторі

"Давіде Асторі помер від природних причин, що дивно як для професіонала, який регулярно проходить детальне обстеження, що не виявило жодних тривожних знаків.

Ми вважаємо, що він помер від зупинки серця з природних причин", – цитує Football-Italia прокурора Удіне Антоніо Де Ніколо.

Останнім, хто бачив живим Давіде, був голкіпер Фіорентини Марко Спортьєло, який грав з Асторі у відеоігри напередодні ввечері

У зв'язку з шокуючою смертю екс-захисника збірної Італії Серія А перенесла всі матчі, заплановані на неділю, зокрема, й вечірнє дербі Мілан – Інтер.