УКР РУС

Чому "Ліверпуль" і "Челсі" не зможуть перемогти. Анонс 5 туру АПЛ

16 вересня 2016 Читать на русском
Автор: Олег Бабій

"Футбол 24" – про матч туру на "Стемфорд Брідж" і ще 9 поєдинків англійського вікенду.

П’ятниця, 16 вересня, 22:00

"Челсі" - "Ліверпуль"

Ці команди провалили попередній чемпіонат, тому зараз є сторонніми спостерігачами єврокубкових баталій. Вони відпочивали (якщо можна так сказати), коли інші клуби Прем’єр-ліги рубалися в ЛЧ та ЛЄ, а вже сьогодні всю накопичену енергію зможуть вихлюпнути у центральному матчі 5-го туру. П’ятничний вечір практично напевно не дозволить вам занудьгувати.

"Челсі" та "Ліверпуль" дуже бадьоро розпочали новий сезон. Якщо не враховувати несподіваного фіаско від "Бернлі", мерсисайдці можуть бути собою задоволені. А результативна гра, яку підопічні Клоппа зараз демонструють, приносить естетичну насолоду. "Челсі" втратив перші очки у 4 турі, перед візитом в Уельс "сині" перемогли тричі поспіль. Тим не менше, команда Конте зберігає за собою друге місце, а футбол у виконанні Вілліана і воскреслих Дієго Кости та Азара стабільно втілюється у голи.

По суті, сьогодні зустрінуться команди, які зараз на ходу. У них ідентичні показники в атаці і практично однакові – в обороні. Ризикнемо припустити, що вони на "Стемфорд Брідж" не зуміють виявити з-поміж себе переможця. Результативний матч, бойова нічия.

Травмовані: ван Гінкель, Террі – Оджо, Клаван

Прогноз "Футбол 24": 2:2

Субота, 17 вересня, 17:00

"Халл Сіті" - "Арсенал"

"Тигри" поки що подобаються. Новачки вже взяли 7 очок із 12 можливих. У попередньому турі вони епічно врятувалися від поразки на полі "Бернлі" - Снодграс шедевральним ударом зі штрафного зрівняв рахунок перед фінальним свистком. Майк Філан, який розпочинав сезон із приставкою "в.о.", заслужив на значно солідніший титул.

"Арсенал" прибуде у лігво "тигрів" виснаженим. "Каноніри" провели надзвичайно складний для себе матч у Парижі проти ПСЖ, де зуміли уникнути поразки. Тож у Халлі можливі варіанти – перемикатися із ЛЧ на міцних середняків внутрішньої арени буває непросто.

Травмовані: Макгрегор, Доусон, Одубайо, Брюс, Лаєр, Леніган – Мертезакер, Пауліста, Велбек, Дженкінсон

Прогноз "Футбол 24": 1:1

"Лестер" - "Бернлі"

Чемпіони Англії блякло стартували в чемпіонаті, зате у Лізі чемпіонів здобули історичну для себе перемогу над "Брюгге". На куражі Варді і Ко повинні дотиснути скромного новачка "Бернлі", який одначе вже зняв один цінний скальп – із "Ліверпуля".

Травмовані: Менді, Шлапп, Сімпсон – Барнс

Прогноз "Футбол 24": 2:0

"Ман Сіті" - "Борнмут"

"Блакитний місяць" - найсильніший клуб стартового відрізку сезону АПЛ. Адже Конте та Моурінью вже втратили очки, а Гвардіола далі впевнено колекціонує перемоги. Скромна команда молодого наставника Едді Хау – цікавий проект, проте тягатися із монстром, та ще й на його полі, для "вишень" практично нереально. Навіть за умови, що Серхіо Агуеро продовжує відбувати дискваліфікацію.

Травмований: Компані ("Ман Сіті")

Дискваліфікований: Агуеро ("Ман Сіті")

Прогноз "Футбол 24": 3:1

"Вест Бромвіч" - "Вест Хем"

Розчарування – перше відчуття, коли йде мова про "Вест Хем". Лондонці програли вже 3 поєдинки на старті сезону. Домашнє фіаско в минулому турі проти "Уотфорда" стало по-собливому болючим: "молотки" вели 2:0, але потім пропустили у відповідь аж 4. І це при тому, що у команди Біліча є Пайє, який роздає ювелірні паси – хоч п’ятою, хоч рабоною. Можливо, ВХЮ прорве на "Хоторнс"? "Дрозди" непереконливі в атаці, щоправда, досить надійні у захисті.

Травмовані: Брант – Крешвелл, Сахо, А. Айю, Керрол

Прогноз "Футбол 24": 1:2

Субота, 17 вересня, 19:30

"Евертон" - "Мідлсбро"

У минулому турі "Боро" зазнали першого фіаско з часу повернення в еліту – від "Крістал Пелас" на власному полі. Дуже невчасно підсковзнулася команда Каранки, позаяк завтра доведеться зіграти проти "Евертона", який після приходу Рональда Кумана наче з ланцюга зірвався. Три перемоги, лише одна нічия, третя сходинка в турнірній таблиці. А тут ще й Ромелу Лукаку набрав фантастичну форму: хет-трик у ворота "Сандерленда" забезпечив "ірискам" комфортну перемогу на початку тижня.

Травмовані: Бешіч, Браунінг, Пеннінгтон, Маккарті – Хасбенд, Лідбіттер, Фабіо

Прогноз "Футбол 24": 2:0

Неділя, 18 вересня, 14:00

"Уотфорд" - МЮ

Жозе Моурінью різко здає позиції. Після рекордного старту із МЮ португалець почав провалюватися. Домашня поразка у дербі Манчестера доповнилася ще й фіаско у Роттердамі від "Фейєнорда". Жозе може скільки завгодно наголошувати на тому, що ЛЄ – це турнір, нецікавий для його команди, але такі поразки б’ють по його реноме + підривають впевненість колективу у власних силах. Тепер подивимося, як Моур налаштує команду до матчу у цікавому для себе турнірі.

Травмовані: Джа Джедже – Шоу, Мхітарян

Прогноз "Футбол 24": 1:2

Неділя, 18 вересня, 16:15

"Крістал Пелас" - "Сток Сіті"

У минулому турі "Пелас" врешті прорвало – багатостраждальна команда Пардью здобула першу перемогу в сезоні. Щодо "Стока", то "гончарі" - головне розчарування старту сезону. З одним очком вони посідають останню, 20-ту сходинку. Тиждень тому, приміром, "згоріли" на власному полі "Тоттенхему" - 0:4.

Травмовані: Кабай, Суаре, Сако, Ремі – Айрленд, Афеллай, Батленд

Прогноз "Футбол 24": 1:1

"Саутгемптон" - "Суонсі"

"Святі" ще не перемагали в новому сезоні АПЛ, але це, схоже, тимчасові труднощі. Вчора у матчі ЛЄ "Саутгемптон" продемонстрував реальний клас, розтрощивши празьку "Спарту". "Суонсі" у чемпіонаті почувається краще, проте візит на "Сент-Мері" стане для Франческо Гвідоліна серйозним випробуванням.

Травмовані: П’є, Буфал, Гардош – Дайєр

Прогноз "Футбол 24": 2:1

Неділя, 18 вересня, 18:30

"Тоттенхем" - "Сандерленд"

Справи у Девіда Мойєса біля керма "Сандерленда" дуже кепські. Вдвічі образливіше було шотландському тренеру програвати у минулому турі від колись рідної команди – "Евертона" (0:3). "Чорні коти" вже звично посідають місце серед аутсайдерів. "Тоттенхем", який от-от увійде в топ-трійку, налаштований здобути легкі три очки.

Травмовані: Роуз – Ларссон, Манноне, Боріні, Джонс

Прогноз "Футбол 24": 2:0

Сторінка автора у Facebook