УКР РУС

Чому "Баварія" перемогла саме 6:0 в огляді 26 туру Бундесліги. ФОТО

19 березня 2012 Читать на русском

Скільки хет-триків оформив Роббен у Бундеслізі, скільки голів забив Рауль у найпрестижнішій німецькій лізі... Про це та інше в огляді 26 туру Бундесліги.

ГЛЯДАЧІ
У матчі проти "Вердера" дортмундська "Борусія" перетнула позначку в один мільйон (1045980) глядачів на домашніх матчаху цьому сезоні.

СЕРІЇ
"Кайзерслаутерн" не перемагає вже протягом 16 матчів, повторивши свій антирекорд із сезону 1967/68 рр.

"Гановер" не програє вдома вже протягом 14 ігор, встановивши клубний рекорд.

"Борусія" (Д) не програє вже протягом 20 ігор (16 перемог, чотири нічиї) - рекорд команди. Підопічним Юрґена Кльопа вдалось здобути дев'ять перемог в останніх десяти матчах. Виняток - нічия з "Ауґсбурґом".

"Ауґсбурґ" вперше у Бундеслізі не програє чотири гри поспіль (дві перемоги, дві нічиї).

"Майнц" не вміє грати на виїзді, здобувши лише одну перемогу у Фрайбурзі. Натомість "Вольфсбурґ" завершив серії невдач в гостях, перервавши безвиграшну серію із 11 ігор.

Найгіршою "домашньою" командою є "Гамбурґ" (дві перемоги).

КАРТКИ
У цьому турі не було вилучень, однак 26 тур не став "найчистішим". 24 жовті картки перевершили за кількістю "бруду" найчистіший тур - у 18 турі було 22 гірчичники.

Капітан "Хофенхайма" Андреас Бек найбільше у цьому сезоні любить заробляти жовті картки. Уродженець Кемерова назбирав вже 11 гірчичників.

ГОЛИ
У цьому турі повторили рекорд 12 туру, забивши 34 голи. Цікаво, що гості у цьому турі забили аж 21 гол, що є шостим показником за тур в історії Бундесліги.

"Шальке" забив у сезоні вже 58 голів. У сезоні 1975/76 рр. на цей час було 60 голів.

Рауль забив 25 гол у Бундеслізі, причому вперше з великої відстані.

Ар'єн Роббен оформив третій хет-трик у Бундеслізі, причому вперше на виїзді.

Марко Ройс, забивши лише 14 гол у сезоні у 26 турах, повторив досягнення шведа Мартіна Даліна у сезоні 1995/96 у складі мьонхенґладбахської "Борусії".

Форвард "кобил" Іґор де Камарґо забив четвертий гол у сезоні. Цікаво, що всі голи він забив на виїзді і тоді "Борусія" завжди перемагала.

"Гамбурґ" у п'яти домашніх іграх цього року пропустив 16 голів.


ЮВІЛЕЇ
"Борусія" (М) святкувала свою двохсоту перемогу на виїзді у Бундеслізі, ставши шостою командою, яка досягла цієї позначки.

Наставник "Баварії" Юп Хайнкес відсвяткував шестисоту гру як тренер Бундесліги. Для такого ювілею і перемога символічна - 6:0.

"Кельну" пора змінювати символіку клубу, оскільки "цапи" стали справжніми козлами відпущення. Арбітри вже сім разів призначили пенальті у ворота "Кельна" - найбільше серед усіх команд чемпіонату.

Всі ігри цього туру виявили переможця. Таким самим безкомпромісом може похвалитися також п'ятий тур чемпіонату.

Вперше у Бундеслізі "Баварія" заробила три пенальті в одній грі на свою користь.

"Герта" ніколи не програвала з більшим рахунком ніж 0:6 у Бундеслізі. Рехаґель ніяк не може вивести команду з кризи -берлінська команда програла вісім з дев'яти ігор у другому колі і є найгіршою командою 2012 року.

"Вердер" таки не навчився грати проти лідерів. "Музиканти" програли всі п'ять ігор квартету лідерів.

"Ауґсбурґ" здобув першу перемогу у Бундеслізі, програючи 0:1.

"Майнц" зазнав п'ятої поразки після 1:0 на свою користь у ході матчу.