УКР РУС

Чигринський: Чемпіонат Греції є головним пріоритетом АЕКа

17 лютого 2018 Читать на русском

Захисник АЕКа Дмитро Чигринський розповів про пріоритет клубу на сезон.

Дмитро Чигринський після матчу з Динамо (1:1) поділився своїми враженнями від гри та розповів про пріоритетну мету АЕКа на решту сезону.

"Наш тренер з великою повагою поставився до Динамо, велася серйозна підготовка. Але турнірна ситуація АЕКа в чемпіонаті Греції така, що доводиться проводити ротацію. Команда вже 24 роки не вигравала золоті медалі національної першості, ніхто не ділить змагання за значимістю і не робить ніяких заяв, але з настроїв, в тому числі і вболівальників, відчувається, що чемпіонат все-таки важливіше".

"Загалом, наставник поміняв склад більш ніж наполовину, і він виглядав досить несподіваним для уболівальників. Та й для Динамо, думаю, теж. Ще після недільного туру чемпіонату Маноло Хіменес сказав нашій атакуючій трійці: "Проти Динамо буде грати тільки один з вас". Так і вийшло. А тут ще два виконавці отримали травми, а кілька футболістів взагалі опинилися поза заявкою. Ми, звичайно, не відмовляємося і від Ліги Європи, і від Кубка Греції, але чемпіонат все-таки важливіше", – цитує Чигринського Команда 1.