УКР РУС

Чигринський: АЕКу протистоятиме одна з найбільш організованих команд в російському футболі

15 липня 2017 Читать на русском

Захисник АЕКа Дмитро Чигринський прокоментував результати жеребкування 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Команда українця зіграє з московським ЦСКА.

"Для нашої команди те, що ми потрапили в сітку Ліги чемпіонів, – це вже серйозний крок вперед. Ми прекрасно це розуміємо. Тому яка б команда нам не потрапила, нас би не розцінювали як фаворита в майбутньому протистоянні. Ми дивилися на кожного можливого суперника з величезною повагою, як на команду, яка вища за нас і за рейтингом, і за рівнем. З можливих суперників, напевно, виділявся Аякс, та й те по торішньому результату.

Ліга чемпіонів: результати жеребкування 3-го кваліфікаційного раунду

Що думаю саме про ЦСКА? Під час обговорення зазначали, що це дуже стабільна команда. Постійно грає в Лізі чемпіонів, в чемпіонаті Росії завжди показує хороші результати. Слово "стабільність", мабуть, і є те, що найкраще характеризує ЦСКА. Немає ніяких розрух всередині і навколо команди. Одна з найбільш організованих команд в російському футболі. Півроку тому в команді змінився тренер, вони випередили Зеніт в чемпіонаті. Бачив, що трохи змінилась схема гри: грали то в три, то в п'ять захисників", – цитує Чигринського видання Спорт день за днем.

Нагадаємо, АЕК Чигринського виграв боротьбу за Лігу чемпіонів у ПАОКа Шахова.