УКР РУС

Чи згадає Свистун свій старт проти "Динамо"? 21 тур УПЛ. Анонс матчів неділі

17 березня 2013 Читать на русском

Центральне протистояння неділі в рамках 21 туру УПЛ відбудеться у Києві, де підопічні Блохіна в матчі з "Ворсклою" спробують довести що перемога над "Волинню" у попередньому турі не була випадковістю. Та не лише цей матч очікує на нас сьогодні.

“Іллічівець” - “Арсенал”

17.03.2012. 13:30. Маріуполь, стадіон "Іллічівець". Телетрансляція на каналі "Футбол", онлайн трансляція на сайті "Футбол 24".

Не той вже “Арсенал”, що був у першому, колі, коли переміг азовців з рахунком 2:1. Узагалі ж зустрічі між цими командами нараховують 27 поєдинків, в яких “Іллічівець” перемагав сім разів, а вісім разів команди розходилися миром. У 12 матчах, відповідно, переможцями були кияни.

Та зараз “розклади” зовсім інші. “Арсенал” після зимових пертурбацій і перебуванням на межі зникнення, здавалося б, програватиме усім підряд. Зрештою, “каштанчики” й стартували із двох програшів, однак поразка поразці не рівня. Якщо підопічні Бакалова в першій грі весни зазнали
розгромі від “Дніпра”, то вже в грі з “Металістом” виглядали більш, ніж солідно. Хоча все одно програли – 1:2.

Зараз же у них суперник не настільки серйозний, але все одно у цьому протистоянні фаворитом є саме “Іллічівець”. Нехай підопічні Павлова і не демонструють видовищної гри, проте за два стартові матчі після поновлення чемпіонаті зуміли набрати чотири пункти, при цьому не пропустивши жодного м’яча. Та , зрештою, прогнози на цю гру робити не варто, бо про рівень готовності команд якнайяскравіше засвідчить сам матч.

Травмовані: немає

Дискваліфіковані: немає

“Динамо” - “Ворскла”

17.03.2012. 17:30. Київ, стадіон "Олімпійський". Телетрансляція на каналі "2+2", онлайн трансляція на сайті "Футбол 24".

Зі старту футбольної весни підопічні Блохіна, враховуючи матчі єврокубків, перемогли лише одного разу. Та й то, звитягу у попередньому турі над “Волинню” впевненою назвати не можна. Та це лише один з аспектів того, чим саме цей матч має бути цікавим.

У першому колі поєдинок проти “Динамо”, яке тоді ще очолював Сьомін, став першим для Сергія Свистуна на тренерському містку полтавців. Першим і успішним. Тоді “Ворскла” перемогла завдяки єдиному голу Артема Громова.

  

І якщо Громов все ще у Полтаві, то тепер у “Ворскли” немає Селіна та Безуса, які якраз виступають у складі “Динамо”. Тільки от навіть з такими виконавцями Олегові Блохіну все ж не вдається зробити з "Динамо" ту команду, про яку обіцяв. Хоча може йому просто потрібен час? Словом, завтра на киян буде подивитися дуже цікаво, адже “Ворскла” просто так не здасться. Бо скільки б не говорили про те, що “Говерла” вже майже у Першій лізі, календар у закарпатців набагато легший, аніж у підопічних Свистуна, які у турнірній таблиці йдуть одразу над зоною вильоту.

У рамках чемпіонатів України команди зустрічалися 33 рази, де 25 разів перемагали кияни, п’ять матчів завершилися внічию і лише три перемоги за “зелено-білими”. Та це все лише статистика…

“Дніпро” - “Кривбас”

17.03.2012. 13:30. Дніпропетровськ, стадіон "Дніпро Арена". Телетрансляція на каналі "2+2", онлайн трансляція на сайті "Футбол 24".

Попри те, що фаворит протистояння начебто відомий, дербі завжди є дербі. До того ж за “Кривбас” виступає багато виконавців, які свого часу не підійшли головній команді Дніпропетровщини, тож вони спробують “своє довести”. А доводять вони це в останніх матчах доволі непогано. У першому колі на рідному стадіоні “Кривбас” зіграв з принциповим суперником в нульову нічию, а у другому колі попереднього чемпіонату криворіжці, тоді ще за наставництва Юрія Максимова, узагалі святкували

  

На користь гостей і те, що Олег Таран може розраховувати на усіх виконавців, що є в нього в наявності. Натомість у дніпрян досі лікується Євген Коноплянка, а також дискваліфіковані Селезньов та Мандзюк.

Та навіть попри все, фаворитами залишаються підопічні Хуанде Рамоса, які зроблять усе від них залежне, аби втриматися на другій сходинці.

  

Оптимізму їм може додати і статистика, яка свідчить, що у 41 одному матчі між цими суперниками криворіжці перемагали лише чотири рази, 14 разів команди грали внічию, а у 23 матчах звитяга була за “Дніпром”.

Дискваліфіковані: Селезньов, Мандзюк - немає

Андрій Думич, Football24