УКР РУС

Чи зазнає лідер першої поразки? Анонс центрального матчу 15 туру Першої ліги

3 листопада 2014
Автор: Дмитро Гончар

15 тур української Першої ліги завершиться матчем, який без зайвих питань можна назвати центральним, адже зустрічаються прямі конкуренти за чемпіонство і вихід у Прем'єр-лігу.


На тижні обидві команди брали участь у 1/8 фіналу Кубка України, щоправда, цей бар'єр нижчолігові колективи не зуміли подолати, але, незважаючи на це, лідируючі колективи з нищолігового дивізіону продемонструвли досить цікавий футбол, де інтрига жила аж до фінального свистка. 
 
Зокрема олександрійці грали проти луганської "Зорі", яка є одним із фаворитів Кубку. Олександрійці попри те, що не володіли ініціативою в матчі, а намагалися грати на контратаках, зуміли реалізувати свій момент і змусили грізних луганців відійти в оборону, якщо б "Олександрія" забила ще один гол, то б могла статися сенсація - вихід в 1/4 фіналу, але луганці, відійшовши в оборону, не дали нічого зробити підопічним Шарана - матч завершився нічийним рахунком 1:1, який не дозволив лідеру Першої ліги пройти далі.
 
Дніпродзержинці так само не зуміли здолати перепону у вигляді одеського 
"Чорноморця", а саме "сталеварам" не пощастило у післяматчевій лотереї - 2 пенальті не було реалізовано, але цей матч - це безумовно показник того, що команда може грати на рівних з вищоліговим колективом.
 
 
Та більше того: "сталевари", весь матч захищаючись, могли забити другий м'яч і поїхати додому в ранзі переможців і героїв, але молодому Каленчуку не вистачило майстерності і досвіду, щоб завершити стрімку контратаку. Команда Григорчука перемогла в основний час з рахунком 2:1 і в серії пенальті фортуна також була на боці "моряків".
 
Отже, олександрійці і дніпродзержинці залишились поза бортом Кубка України і тепер можуть повністю  сконцентруватися на внутрішній першості, де у них йде все наче "ножем по маслу". Олександрійці за 13 зіграних турів ще не знали гіркоти поразки, здобувши 11 перемог і 2 матчі зігравши внічию, на відміну від своїх сьогоднішніх опонентів, які мають одну поразку в пасиві, 5 нічиїх і 7 перемог. 
 
Показники у команд просто чудові  - це означає, що нас чекає неймовірно цікава гра з великим бажанням і самовіддачею з обох сторін, адже у випадку успіху "олександрійці" зуміють відірватися на відстань в 11 очок від 2 позиції, а господарі, якщо здобудуть "вікторію", то зможуть наздогнати і перегнати "Гірник-Спорт", вийшовши на друге місце, і таким чином скоротити різницю до 6 очок від першого місця, на якому перебуває "Олександрія".
 
 
Букмекери дають такий прогноз на матч:  перемога "Сталі" - 2,8,  нічия - 3,25, а перемога гостей - 2,2
 
Прогноз "Футболу 24": 1:2