УКР РУС

Чи стануть "королі" унікальними? "Реал" - "Ювентус". Анонс

13 травня 2015 Читать на русском

"Реал" програв боротьбу за титул чемпіонаті Іспанії, а от єврокубкову історію переписати ще може. "Бланкос" можуть стати першим клубом, який двічі поспіль тріумфує в Лізі Чемпіонів.

Однак насамперед не завадить відігратись за поразку тижневої давності у півфіналі "Ювентусу". Допомогти у цьому команді Анчелотті зможе Карім Бензема, який перший матч пропускав.

"Бензема готовий на сто відсотків. Він може з’явитись на полі як у старті, так і з лавки. Він місяць не виступав, тому я поки не знаю, як краще його задіяти. Так чи інакше, Бензема дуже важливий виконавець, він здатен завести партнерів. Можливо, Серхіо Рамос знову зіграє в півзахисті, і такий варіант я не виключаю", - розповів напередодні Карло Анчелотті.

Кадрові проблеми перед матчем-відповіддю вирішив і "Ювентус". В обойму команди повернувся один із лідерів Поль Погба. З його появою "Юве" ще креативніше заграє попереду. Тим паче, що в глухий захист підопічні Аллегрі сідати не збираються.

"Я в очікуванні захоплюючого матчу. Порівняно із першим поєдинком, не будемо здійснювати серйозних тактичних змін. Малоймовірно, що зустріч закінчиться нульовою нічиєю. Коли ти граєш матчі такого рівня, не думаєш лише про захист власних воріт. Крім того нам не завадить сконцентруватись на володінні м’ячем", - відзначив Массіміліано Аллегрі.

Безкомпромісного футболу сьогодні ввечері на "Сантьяго Бернабеу" очікують і експерти. Адже "Реал" і "Ювентус" 12 разів в історії зустрічались між собою на євроарені і лише раз підписали мирову.