УКР РУС

Чи стане "Баварія" чемпіоном сьогодні? Анонс матчів 26 туру Бундесліги

22 березня 2014 Читать на русском

Чемпіон може підтвердити свій статус вже у цьому турі, а у "швабів" неймовірний шанс втекти з дна.

"Майнц" - "Баварія"
Господарі поєдинку продемонстрували дивовижну силу волі у матчі попереднього туру у Зінсхаймі. Після двох пропущених голів підопічні Томаса Тухеля зуміли перемогти "Хофенхайм" з рахунком 4:2. "Не можу пояснити, завдяки чому ми перемогли. Якби рахунок замість 2:0 був 5:0, то я б не здивувався", - каже Тухель. Логічних пояснень і не потрібно шукати у поєдинку проти "Баварії", яка може вже у цьому турі оформити чемпіонський титул. Щоправда, ще не все залежить від підопічних Ґвардіоли - "Шальке" та "Борусія" Д повинні програти свої матчі.  

"Шальке" - "Брауншвайґ"
На шляху до прямого потрапляння у Лігу чемпіонів "кобальтові" зробили великий крок. Завдяки перемозі над "Ауґсбургом" підопічні Йєнса Келлєра вперше пропхались у трійку. "На третій позиції нам добре і ми не збираємося її віддавати", - каже гравець атаки "Шальке" Юліан Дракслєр. А як почувається на 18 місці суперник? Ще не все втрачено, адже до напіврятівного місця віддаль становить чотири очка.

"Гановер" - "Борусія" Д
"Після п'яти безвиграшних ігор команда винагородила себе", - сказав після перемоги у Берліні з рахунком 3:0 наставник "96-их" Тайфун Коркут. Завдяки другій перемозі на виїзді "Гановер" віддалився від небезпечної зони на сім очок. За такий прогрес турецький наставник навіть винагородив своїх хлопців двома днями відпочинку, проте застеріг, що боротьба за прописку ще не завершилась. "Чорно-жовті" після невиразної гри вдома у Лізі чемпіонів та чемпіонаті повинні щось таки демонструвати на полі.

"Штутґарт" - "Гамбурґ"
У господарів поєдинку чи не останній шанс здійснити гучну втечу зі зони. "Штутгарт" з 21 очком перебуває на передостанньому місці і від чотирнадцятого "Гамбурґа" його відділяє лише два очка. Про важливість перемоги швабів і говорити не варто.

"Вольфсбурґ" - "Ауґсбурґ"
Битва за місця у ЛЄ на наступний сезон. Якщо гості зуміють здобути перемогу, то обійдуть "вовків" у турнірній таблиці. "Шальке" зумів у попередньому турі "цафнути" підопічних Маркуса Вайнцірля на восьму позицію. Це була "непотрібна поразка" при "прекрасній грі". Напевне господарям забракло талану, який тепер доведеться шукати у гостях.

"Борусія" М - "Герта"
Знову битва сусідів. Якщо берлінська команда перемагає, то наздоганяє "лошаків" і тоді шанси на Європу непогані. Проте такий розвиток подій малоймовірний, адже "Ґладбах" не вигравав 9 ігор до перемоги у Дортмунді.  "Це неймовірна перемога для нас", - розуміє наставник "Ґладбаха" у обіцяє "надалі наполегливо працювати".