УКР РУС

Чи готова "Баварія" до побиття останніх рекордів? Анонс 11 туру

2 листопада 2013 Читать на русском

Рекордсмен Бундесліги сьогодні може повторити досягннення Бундесліги, яке вже 30 років належить "Гамбурґу".

Не програючи упродовж стартових 10 ігор, мюнхенців сьогодні також влаштує і нічия, аби зіграти 36 гру без поразок, враховуючи ігри попереднього чемпіонату. Таке досягнення "Гамбурґ" здобув під керівництвом покійного Ернста Хаппеля у 1983 році.

Чи готова "Баварія" до цього? На останньому тренуванні гравці "бавились" - ловили м'ячі, наче у дитячій грі "котики - мишки". Звісно, вони не бойкотували тренування - Ґвардіола так захотів. Коли каталонець свистів, за гравцем з м'ячем під пахвою влаштовували погоню, щоб доторкнутись ждо нього.

"Рекорд - важливий момент для клубу. Щоб його встановити, слід добре зіграти. Я провів у чемпіонаті Німеччини лише десять ігор. За таке досягнення слід дякувати Юпу Хайнкесу та його неймовірним показникам з командою минулого сезону", - свідомий заслуг свого попередника Пеп Ґвардіола.

Хоча і для Ґвардіоли є ще що бити для повної гегемонії мюнхенців в історії Бундесліги.

Ще ніколи жодна команда не завершила сезон без поразки.

Дев'ять ігор без пропущених голів. Планку на такому рівні зафіксував "Штутґарт" у 2003 році. Репетицію цього рекорду "Баварія" провела у сезоні-2011/2012, коли не пропускала у 8 матчах.

Може подбати Ґвардіола і про ПЕПфектний сезон, якщо здобуте абсолютну пальму першості у домашніх матчах. У сезоні-1972/73 "Баварія" здобула вдома 16 перемог та раз зіграла внічию. Проте такий показник ще у двох суперників ("Шальке" у сезоні-1971/72 та "Вольфсбурґ" у сезоні-2008/09).

Матч з "Хофенхаймом" - лише малий крок до неймовірних досягнень. Суперник, слід сказати, непердбачуваний і сюрприз можливий. Ще одним "за" за сюрприз є слова самого Ґвардіоли, якому після останнього тренування команди не сподобалась флегматичність гравців. "Перехід між лініями просто жах", - підбив підсумок побаченого Пеп. Не стосується цей вислів хіба що Ар'єна Роббена, який не взяв участь у тренуванні і його не буде з командою у Зінсхаймі...

Серед інших матчів туру також можна знайти не одну інтригу... Стежмо і насолоджуймося!