УКР РУС

Чи буде сьогодні у Мюнхені "ломка" або перший березневий чемпіон

25 березня 2014 Читать на русском

Сьогодні найважливіше питання 27 туру Бундесліги полягає у тому, чи стане "Баварія" першим в історії "марцьовим" чемпіоном.

У стані чинного чемпіона все йде гладко,чи як кажуть німці, все як порізаний хліб.

Рекорд за рекордом б'ється: 51 гра без поразок у першості, а в 18 останніх ігор взагалі без очкових втрат. Чого ще може бажати душа "Баварії"?

Від добра кажуть починають біситися. Такого роду дамоклів меч може нависнути скоро і над чародієм, той що з Каталонії і на ймення йому Пеп Ґвардіола.

Перший камінь у город "Баварії" полетів ще після 1:1 з "Арсеналом" у ЛЧ. Кайзеру Бекенбауеру не сподобалась вказівка Ґвардіоли Швайні не завдавати дальніх ударів.

"Гаразд. Якщо вже така філософія, то ми лише радітимемо з того. Одного дня можливо ми і заграємо так, як "Барселона", у грі якої вже й нема чогось особливого. Адже "блауґранас", перебуваючи навіть на лінії воріт, готові відігрувати м'яч ще назад. Мені таке не подобається", - сказав Бекенбауер.

У принципі такі висловлювання "пророк" мюнхенського клубу міг собі дозволити, адже перед зустріччю з "канонірами" він спрогнозував 0:0, бо він вміє "читати гру".

Для неперможної "Баварії" може настати момент, коли така сила-силення звитяг може стати стимулом до негативного збурення.
"У нас іноді таке відчуття як у наркомана, якому з кожним тижнем доза стає щораз замалою, щоб зловити кайф", - ділиться свої станом один з фанатів "Баварії".

І про цей кайф повинен дбати не хто інший, як Ґвардіола. І він таки напевне щось винаходить, бо відоаналізи ігор у команді тривають настільки довго, що деякі гравці починають нудьгувати і думати про тепле ліжечко ще на базі. Пеп шукає перфекції: він хоче мати все під контролем у команді, що своєю чергою дає результута в іграх зі суперниками.

Чи матимемо втілення задумів каталонця сьогодні і чи настане в історії Бундесліги Берлінська весна? "Герта" має чудовий шанс зіпсувати "Баварії" святкування і роздратувати мюнхенських "наркоманів". Цікаво, що на цей матч боси "Баварії" привезли максимальну кількість гравців, аби був кворум на святкуванні. Тож про можливу "ломку" підсиленого формату можна лише здогадуватися. Навіть якщо у Берліні станеться сенсація, то ломка мине у кінці сезону, коли у трофейній шафі стоятимуть зо три трофеї, які свідчитимуть про чемпіона Німеччини, володаря Кубку Німеччини чи переможця Ліги чемпіонів...