УКР РУС

Чеснаков: Коли дізнався, що в Лізі Європи ми зіграємо з Арсеналом – позитивних емоцій відразу додалося

1 вересня 2018 Читать на русском

Захисник Ворскли Володимир Чеснаков поділився емоціями після жеребкування групового етапу Ліги Європи.

"Жеребкуванням я дуже задоволений. Коли дізнався, що в Лізі Європи ми зіграємо з лондонським Арсеналом – позитивних емоцій відразу додалося. Я сподіваюся, що наші домашні поєдинки все-таки пройдуть в Полтаві, і для уболівальників це стане справжнім святом. Впевнений, що вони прийдуть нас підтримати не тільки в грі з англійцями, але і у зустрічах зі Спортингом і Карабахом – це також непрості суперники.

Сачко: Дуже раді, що зіграємо з лондонським Арсеналом

У чемпіонаті Англії я особливо ні за кого не вболіваю, але Арсенал завжди імпонував своїм футболом. Там виступає добре нам знайомий Генріх Мхітарян – ми з ним не раз перетиналися на полі в УПЛ. У Лондоні що не футболіст – то ім'я, хоча не думаю, що у нас буде якесь особливе хвилювання. Команда у нас досвідчена – будемо налаштовуватися. Знаю, що зіграти в Лондоні було мрією наших керівників – і ми дуже раді, що зуміємо втілити цю мрію в життя", – цитує Чеснакова Команда1.

Нагадаємо, сьогодні у Монако відбулось жеребкування групового турніру Ліги Європи 2018/19, за підсумками якого Ворскла опинилась у групі Е разом з Арсеналом, Спортінгом та Карабахом.

УЄФА офіційно дозволив Ворсклі проводити домашні матчі Ліги Європи в Полтав