УКР РУС

Червенков: Будуватиму в "Арсенал-Київ" таку клубну модель, як в Голландії, Німеччині, Іспанії

21 серпня 2015 Читать на русском

Болгарський тренер Ангел Червенков був представлений в якості генерального менеджера ФК "Арсенал-Київ".

Сьогодні клуб другої ліги "Арсенал-Київ" презентував громадськості нового головного тренера. Ним став відомий в Україні болгарський фахівець Ангел Червенков, який очолював раніше ФК "Севастополь".

Якщо точніше, посада Ангела звучить в "Арсенал-Київ" як генеральний менеджер - Червенков буде відповідати не тільки за першу команду, а й за розвиток клубної системи, у тому числі Академії.

"Будемо будувати модель роботи, як це роблять в Голландії, Німеччині, Іспанії, - сказав на презентації, що відбулася в інфоцентрі "Parimatch.ua" Ангел Червенков. - Прийняв пропозицію "Арсенал-Київ", тому що стоїть серйозне завдання, це амбіційний проект. Не боюсь складнощів, знаю, що буде непросто. Щоб вивести команду і клуб на новий рівень, потрібно стежити за тенденціями європейського футболу. Основне завдання - підготувати кадри, щоб вони досягли хорошого європейського рівня".

"Друге завдання, крім побудови клубної системи, теж не таке просте - це спортивні результати. Після 4 турів у нас 4 очки. Моя робота дуже серйозна, треба підняти рівень команди. У нас багато молодих футболістів (у нас 10 футболістів, яким 18-20 років) але вони дуже перспективні. Не секрет, що  клубу потрібна тактична робота, технічна, фізична, психологія. Буду намагатися підняти всі аспекти на оптимально високий рівень".

Нагадаємо, що в суботу "Арсенал-Київ" в рамках 1/16 фіналу Кубка України зіграє з донецьким "Шахтарем".